Ποιμενίδης – Σαμαρά: Μαζί στη ζωή… μαζί και στην τηλεόραση
Media

Ποιμενίδης – Σαμαρά: Μαζί στη ζωή… μαζί και στην τηλεόραση

Ακόμα μία δυνατή... είσοδος στην καθημερινή σειρά του Σκάι «Όσο έχω εσένα»!

Μετά την προσθήκη στο καστ του Γιώργου Καπουτζίδη (υποδύεται τον ψυχίατρο Τρύφωνα Περικλέους), αυτήν την εβδομάδα είναι η σειρά της Φαίης Ξυλά να φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων της Ρένας Ρίγγα.

Η ηθοποιός θα υποδυθεί τη Σύλβια Μπότσαρη, μια γοητευτική δικηγόρο, από τις καλύτερες στον τομέα της, και χειραφετημένη, δυναμική γυναίκα με αυτοπεποίθηση, που ξέρει να κερδίζει τους στόχους της. Οταν ο Αλκης συλλαμβάνεται, ο Πέτρος (Χρήστος Σπανός) τού συστήνει τη Σύλβια, προκειμένου να χειριστεί την υπόθεσή του. Η δυναμική δικηγόρος δεν θα κερδίσει μόνο την εκτίμησή του, αλλά θα υπάρξει μεταξύ τους κι ένα φλερτ, ικανό να κάνει τη Μελίνα (Ευγενία Σαμαρά) να ζηλέψει. Το guest της ηθοποιού θα είναι για περίπου 20 επεισόδια και από την πρώτη στιγμή η ηρωίδα της θα αποδείξει ότι γνωρίζει πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν την οικογένεια του Αλκη Λομασίνι.

Η Φαίη Ξυλά δεν είναι η μοναδική που προστίθεται στην εκλεκτή ομάδα ηθοποιών του καθημερινού σίριαλ. Ο επόμενος που θα κάνει την εμφάνισή του (σε περίπου δύο εβδομάδες) είναι, σύμφωνα με την espresso, ο Γιάννης Ποιμενίδης, ο οποίος θα συνεργαστεί ξανά τηλεοπτικά με τη σύντροφό του Ευγενία Σαμαρά.

Για την ιστορία, οι δυο τους είχαν γνωριστεί και ερωτευτεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Η εκδρομή» του ΑΝΤ1 και από τότε είναι αχώριστοι!

Ο γοητευτικός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Αλέσιο Λομασίνι. Είναι αυτός ο μυστηριώδης άντρας που αναζητεί τον τελευταίο καιρό ο Γεώργιος (Δημήτρης Κουρούμπαλης), επειδή έχουν το ίδιο επώνυμο. Ο Αλέσιο είναι ετεροθαλής αδελφός του Γεώργιου και ο μόνος που γνώριζε την ύπαρξή του ήταν ο παππούς Νέστορας. Τώρα, λοιπόν, φτάνει η στιγμή που ο Αλέσιο επιστρέφει στην Ελλάδα και ψάχνει απαντήσεις, με αποτέλεσμα πολλά μυστικά να αποκαλυφθούν στην πορεία. Μυστικά που θα επηρεάσουν τη ζωή πολλών από τους ήρωες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved