Ελεονώρα Αντωνιάδου: «Κάθε φορά που μου έρχεται ένα σενάριο είναι μια ευχάριστη ή δυσάρεστη έκπληξη»
Media

Ελεονώρα Αντωνιάδου: «Κάθε φορά που μου έρχεται ένα σενάριο είναι μια ευχάριστη ή δυσάρεστη έκπληξη»

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου συμμετέχει για δεύτερη σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «To τατουάζ» και υποδύεται τη Νικόλ.

Η ηθοποιός μίλησε για το πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος της, ποια όνειρα είχε όταν ξεκίνησε την υποκριτική και αν αντιμετώπισε δυσκολίες στην πορεία.

Στα επόμενα επεισόδια πλησιάζει ξανά την Άννα μετανιωμένη για τη συμπεριφορά της. Θα καταφέρει να κερδίσει ξανά τη φίλη της;
«Η Νικόλ την πρώτη σεζόν είχε δύο ερωτικές απογοητεύσεις, με τον άντρα της και τον Στέφανο. Έφυγαν και οι φίλοι της από το Λονδίνο και όσα κάνει είναι η αντίδραση της στη μοναξιά της. Δεν σταμάτησε ποτέ να αγαπάει την Άννα, αλλά είναι ένας περίπλοκος ρόλος η Νικόλ. Αυτό είναι το καλό με τη Βάνα Δημητρίου. Οι ρόλοι που γράφει είναι περίπλοκοι, γράφει σχεδόν θεατρικά, ολοκληρωμένοι χαρακτήρες».

Πώς θα ήθελες να εξελιχθεί ο ρόλος σου;
«Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει μετά στον ρόλο μου γιατί μου αρέσει να έχω την ίδια έκπληξη με τους θεατές. Κάθε φορά που μου έρχεται ένα σενάριο είναι μια ευχάριστη ή δυσάρεστη έκπληξη».

Όταν ξεκίνησες την πορεία σου στην υποκριτική τι όνειρα είχες;
«Σκαλοπάτι σκαλοπάτι, σιγά σιγά καταφέρνω τα όνειρα μου. Ήθελα να δουλεύω στο θέατρο, το έκανα. Ήθελα να συνεργαστώ με κάποιους ανθρώπους, έχω αρχίσει και το κάνω. Εχω μια δουλειά στην τηλεόραση. Ήθελα να ζω από αυτή τη δουλειά και είναι πολύ σημαντικό που πλέον μπορώ να ζω από αυτή τη δουλειά».

Είναι καθαρά βιοποριστική η ενασχόληση σου με την υποκριτική ή έχεις εσωτερική ανάγκη να το κάνεις;
«Για μένα, πάνω απ' όλα, είναι εσωτερική ανάγκη η υποκριτική. Μεγάλωσα για να γίνω ηθοποιός και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου αυτό ήθελα να κάνω. Έχω κάνει θέατρο με πολύ λίγα χρήματα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι και βιοποριστικός ο λόγος. Ναι μεν κάνω μια δουλειά που αγαπάω αλλά πρέπει να ζούμε κιόλας από αυτή».

Αντιμετώπισες δυσκολίες στην πορεία;
«Μεγάλες δυσκολίες, όχι, δεν αντιμετώπισα. Έχω μείνει κάποια χρόνια άνεργη να ψάχνω για δουλειά. Και υπάρχει ανασφάλεια κάθε χρόνο για τους ηθοποιούς, αλλά το ήξερα εξαρχής. Δεν περίμενα να βγω από τη σχολή και να με ζητάνε για δουλειά. Ήμουν συνειδητοποιημένη για το πού πήγαινα. Οπότε οι δυσκολίες ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Αλλά νομίζω πως έχω σταθεί πιο τυχερή και δουλεύω κάθε μέρα, όλη μέρα, για να είμαι σε αυτή τη δουλειά».

Έχεις μετανιώσει ποτέ που έγινες ηθοποιός;
«Όχι! Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Ακόμη και την εποχή που ήμουν άνεργη, σκεφτόμουν το επόμενο βήμα, να γίνω καλύτερη, για να μου δοθεί μία ευκαιρία στο μέλλον. Όσο δουλεύεις, κάποια στιγμή θα σου δοθεί η ευκαιρία. Και αν είσαι καλός, και μία δεύτερη», λέει στο My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved