Δημήτρης Σκουλός για GNTM: «∆υσκολεύοµαι να στρογγυλεύω τη γνώµη µου»
Media

Δημήτρης Σκουλός για GNTM: «∆υσκολεύοµαι να στρογγυλεύω τη γνώµη µου»

Ο "κακός" του Greece' s Next Top Model, ο Δημήτρης Σκουλός, έκανε φέτος το τηλεοπτικό του ντεμπούτο, δημιουργώντας ντόρο γύρω από το όνομά του. Ο ίδιος, μιλάει για τις δυσκολίες που συνάντησε αλλά και για το πόσο... σκληρός είναι για να πεθάνει!

Διαβάστε τι είπε για την ιδιότητά του ως κριτής του GNTM...

Νιώθετε δικαιωμένος από τη συμμετοχή σας στο «Greece’s next top model»;

Αισθάνοµαι πάρα πολύ καλά. Στην αρχή ήταν λίγο περίεργα για κάποιον σαν εµένα που είχε µάθει να είναι πίσω από τις κάµερες. ∆εν είναι κάτι δύσκολο, αλλά κάτι διαφορετικό. Νιώθω δικαιωµένος, γιατί πήρα µέρος σε ένα σόου, σε µια µεγάλη παραγωγή, όπου βρίσκονται καταξιωµένα άτοµα του χώρου και φίλοι µου, και απ’ ό,τι µου λένε πάει και πάρα πολύ καλά. ∆εν θα έπρεπε να αισθάνοµαι άσχηµα γι’ αυτό.

Τι σας δυσκόλεψε στην τηλεόραση;

Το γεγονός πως πρέπει να στρογγυλεύω τη γνώµη µου. Πρέπει να φιλτράρω τι λέω, κάτι που δεν έχω µάθει ως άνθρωπος.

Eίστε πιο «άγριος» στην πραγματικότητα;

Οχι, αλλά στη δουλειά µου έτσι είναι τα πράγµατα. Ερχεται ένα µοντέλο, το βλέπουµε, το ευχαριστούµε, γυρίζει, φεύγει. Τόσο απλά τα πράγµατα. Στο «GNTM» δεν µπορείς να πεις «δεν µου κάνεις όπως είσαι, γεια». Αυτό είναι το στρογγύλεµα. Θα την πω τη γνώµη µου εννοείται, αφού γι’ αυτό µε πήρανε.

Συχνά οι απόψεις μεταξύ των κριτών αποκλίνουν. Με ποιον ταυτίζεστε πιο πολύ;

Πάρα πολλές φορές διαφωνώ µε την άποψη της Βίκυς, άλλες τόσες µε της Ηλιάνας, άλλες τόσες µε του Αγγελου. Είµαστε διαφορετικοί. Αλλα βλέπω εγώ, άλλα βλέπει ο άλλος, όµως πολλές φορές η γραµµή µας είναι κοινή. ∆ιαφωνούµε, όµως να σου πω και κάτι; Εµένα µου αρέσει που διαφωνούµε, είναι ωραίο και δεν βαριέσαι κιόλας. ∆εν ξέρω αν είναι ωραίο τηλεοπτικά, αλλά έτσι δεν βαριέµαι εγώ.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved