Δημήτρης Σκουλός: «Οι Έλληνες τα βγάzουν πέρα εκεί που οι ξένοι σταματούν»
Media

Δημήτρης Σκουλός: «Οι Έλληνες τα βγάzουν πέρα εκεί που οι ξένοι σταματούν»

Ο Δημήτρης Σκουλός που παρακολουθούμε ως κριτή στο ριάλιτι μόδας Greece' s Next Top Model μιλάει για τη βιομηχανία μόδας στη χώρα μας αλλά και για το πόσο δυνατοί είναι οι Έλληνες στον συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο. 

Στην ερώτηση αν η Ελλάδα έχει βιομηχανία μόδας, ο ίδιος απαντά: «Υπάρχει μεγάλη δημιουργικότητα στην Ελλάδα. Δηλαδή, έχει πάρα πολύ καλούς φωτογράφους, καλούς στιλίστες, καλούς μακιγιέζ και κομμωτές. Πολλές μεγάλες, ξένες παραγωγές έρχονται εδώ να δουλέψουν. Είμαστε άνθρωποι, ως Ελληνες, που θα βγάλουμε εις πέρας το αποτέλεσμα, εκεί που οι ξένοι σταματούν, σε πολύ δύσκολες συνθήκες».

Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας: «Δηλαδή βρέχει κι εμείς βρίσκουμε τρόπο να συνεχίσουμε τη φωτογράφιση, χωρίς να φανεί ότι βρέχει. Δεν έχει ήλιο, π.χ, και βγαίνουμε με μαγιό, λες και είμαστε στην Καραϊβική. Ενώ έξω είναι διαφορετικά. Οι φωτογράφοι εκεί δεν δουλεύουν όπως εμείς. Βιομηχανία βεβαίως και υπάρχει στην Ελλάδα, ενώ γίνονται και μεγάλες παραγωγές. Οσον αφορά τα μοντέλα, έχουμε κάποιες Ελληνίδες, όχι αρκετές, όσες θα ήθελα εγώ. Αυτό στο οποίο σκίζει η Ελλάδα είναι στους άντρες μοντέλα. Εχουμε πάρα πολύ καλά μοντέλα άντρες, αλλά η αντρική μόδα στα περιοδικά της Ελλάδας δεν είναι τόσο ισχυρή όσο η γυναικεία. Μην ξεχνάμε ότι η μόδα έχει συνδεθεί με την ομορφιά, η οποία έχει συνδεθεί με τη γυναίκα».

Πηγή: Realnews

.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved