Στροφή στη μυθοπλασία με τρεις σειρές για τον ΣΚΑΪ και η... εμπλοκή Καπουτζίδη!
Media

Στροφή στη μυθοπλασία με τρεις σειρές για τον ΣΚΑΪ και η... εμπλοκή Καπουτζίδη!

Μπορεί η πρώτη απόπειρα για µυθοπλασία να µη στέφθηκε µε επιτυχία, ο ΣΚΑΪ όµως φέρεται αποφασισµένος να επιµείνει στις ελληνικές σειρές.

Το «Όσο έχω εσένα», που πρόσφατα µεταφέρθηκε στη µεσηµεριανή ζώνη, αναµένεται να ολοκληρωθεί πρόωρα, δηλαδή τους πρώτους µήνες του 2019, και όχι στο τέλος της σεζόν. Τα σχέδια, όµως, στο Φάληρο είναι τη νέα σεζόν να επενδύσουν όχι σε µία, αλλά σε τρεις σειρές.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ σχεδιάζουν να εντάξουν στο πρόγραµµα µία καθηµερινή κωµική σειρά, η οποία θα βασίζεται σε ξένο φορµάτ, και δύο εβδοµαδιαίες, µε αµιγώς ελληνικό σενάριο, στοχεύοντας σε δυνατά ονόµατα σεναριογράφων.

Ενας εξ αυτών δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος συζητά µε το κανάλι το ενδεχόµενο να επιστρέψει τη νέα σεζόν µε νέο σίριαλ διά χειρός του. Ακολουθώντας την τακτική του Mega µε την πολύµηνη προετοιµασία σειρών τις καλές εποχές, ο διευθυντής προγράµµατος του ΣΚΑΪ, Λοΐζος Ξενόπουλος, εξετάζει ήδη προτάσεις, µε στόχο οι νέες σειρές να µπαίνουν για γυρίσµατα το αργότερο τον Μάι ο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved