Βάσια Παναγοπούλου: Αποκάλυψε το κοινό στοιχείο που έχει με τον ρόλο της στο Τατουάζ
Media

Βάσια Παναγοπούλου: Αποκάλυψε το κοινό στοιχείο που έχει με τον ρόλο της στο Τατουάζ

Πρωταγωνιστεί στο «Τατουάζ» και αποκάλυψε εάν έχει κοινά στοιχεία με τον ρόλο της. 

Η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε για το συναίσθημά της κάθε φορά που πιάνει στα χέρια της τα νέα επεισόδια και τονίζει πως δεν αποκαλύπτει σε κανένα την συνέχεια.

Τι σας αρέσει περισσότερο στον ρόλο σας;

«Σε ό,τι αφορά τον ρόλο μου, τον αντιμετώπισα από την αρχή πολύ σοβαρά και έκανα και μια συζήτηση, κυρίως με τον Ανδρέα, την πρώτη μέρα του γυρίσματος. Του είπα ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτόν τον ρόλο, γιατί είναι στην κόψη του ξυραφιού. Θα μπορούσε όλο αυτό να είναι πολύ επιφανειακό. Η Έλλη όμως που υποδύομαι θα έχει μια πορεία και εσωτερικής ανατροπής στα πιστεύω της και στις ιδέες της. Συνήθως λέμε, όταν είμαστε απόλυτοι, ότι ο Θεός γελάει μαζί μας όταν είμαστε πολύ σίγουροι για τα πράγματα. Κάπως έτσι θα συμβεί και σε αυτήν»

Έχετε κάποια κοινά στοιχεία με την ηρωίδα που υποδύεστε;

«Το μόνο κοινό στοιχείο που έχω είναι ότι είμαι μαμά όπως και αυτή. Άλλο στοιχείο όχι. Γιατί είναι ένας ακραίος χαρακτήρας, πράγμα που εγώ στη ζωή μου δεν υπήρξα ποτέ»

Ανυπομονείτε να διαβάσετε το σενάριο και τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια;

«Πάρα πολύ. Και να σας πω και κάτι; Αυτό που διαπίστωσα είναι πως όλοι στο γύρισμα έχουν την ίδια αγωνία. Με το που έρχονται τα καινούργια επεισόδια λένε «τώρα να δεις στο παρακάτω τι γίνεται» και το λένε και μεταξύ τους»

Αποκαλύπτετε ποτέ σε κάποιον από το στενό σας περιβάλλον τις εξελίξεις του σίριαλ;

«Ποτέ δεν το κάνω. Ζούμε όλοι τη χαρά για να βλέπουμε παρακάτω τι γίνεται. Και είναι μια σειρά που είναι σε εξέλιξη. Βλέπω τα μικρά βιντεάκια που ανεβάζει κάθε φορά το κανάλι για το επόμενο επεισόδιο και βλέπω τι ανταπόκριση έχουν, οπότε θα ήταν άδικο να τους πω τη συνέχεια» είπε στο tvέθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved