Δημήτρης Σκαρμούτσος - Ηλίας Φουντούλης: Μιλούν για τη γνωριμία και τη συνεργασία τους
Media

Δημήτρης Σκαρμούτσος - Ηλίας Φουντούλης: Μιλούν για τη γνωριμία και τη συνεργασία τους

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης μιλούν για το πώς γνωρίστηκαν και για τη συνεργασία τους.

Πώς γνωριστήκατε;

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Κατ' αρχάς, η σχέση μας είναι ξεκάθαρα θυελλώδης. Είχαμε μια ιστορική συνεργασία στο Blind taste, τρία πολύ ωραία χρόνια και ο Ηλίας ήταν ο αρχισυντάκτης μου.

Ηλίας Φουντούλης: Να φανταστείς, σταματούσαμε το γύρισμα για να παίξουμε πιγκ πογκ. Εγώ, πάντως, θυμάμαι και την πρώτη μέρα που σε γνώρισα, σε εκείνο το meeting που μιλούσαν όλοι εκτός από εμένα και τον σκηνοθέτη.

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Να πούμε ότι ο Ηλίας είναι ο άνθρωπος πού με διορθώνει, γιατί εγώ δεν μπορώ να μιλήσω.

Ηλίας Φουντούλης: Το διαψεύδω, γιατί μπορεί να μιλήσει και φέτος χρησιμοποιεί πάνω από 48 καινούργιες λέξεις που δεν τις είχα ακούσει ποτέ ξανά. Τελευταία είπε τις λέξεις «πεμπτουσία» και «επαμφοτερίζοντα».

Ηλία, είσαι γνωστός στο κοινό του Youtube, όμως είναι το ντεμπούτο σου στην τηλεόραση. Τι άλλαξε σε σχέση με την αναγνωρισιμότητά σου;

Ηλίας Φουντούλης: Απλώς χτύπησε περισσότερες φορές το τηλέφωνο στο σπίτι των γονιών μου από φίλους απ' το χωριό, ξαδέρφια κ.0. για καλή αρχή. Προηγουμένως, υπήρχε μια σχετική αναγνωρισιμότητα σε ένα άλλο ηλικιακό §τοιιρ. Το κοινό του youtube είναι πιο ενθουσιώδες και έχει σχετικά ακραίες αντιδράσεις. Σε ρωτούν για παράδειγμα στον δρόμο «μπορώ να σου ακουμπήσω την καράφλα;» και τέτοια. Όταν, όμως, ξεκίνησε το Food n’ Friends άρχισε να με χαιρετάει η κυρία του mini market της γειτονιάς ή να με κοιτάει περίεργα ο υπάλληλος του ταχυδρομείου.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved