Media

Λαζόπουλος: «Ο Μπούτος είναι αναγκασμένος να υπερασπίζεται επιλογές τύπου Σκορδά και Μανωλίδου»

Με το γάντι «έσφαξε» ο Λάκης Λαζόπουλος τον διευθυντή του Mega, Πέτρο Μπούτο, σχετικά με την ένταξη της Φαίης Σκορδά και της Ευγενίας Μανωλίδου στο πρόγραμμα του καναλιού. Η αφορμή είχε δοθεί από τον κ. Μπούτο πρόσφατα, όταν είχε χαρακτηρίσει τον Λάκη Λαζόπουλο «δέσμιο της επιτυχίας του».

Μιλώντας στην «Athens Voice», ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε: «λίγο Alter, λίγο Alpha και το Mega μου είναι σήμερα το πρόγραμμά του καναλιού, που αποτελούσε για πολλούς καλλιτέχνες φάρο σε ό,τι αφορά την ποιότητα. Έφτασαν εκεί τα πράγματα, που ο Alpha επέβαλε στα υπόλοιπα κανάλια την ιδεολογία και την ταυτότητά του».

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του «Αλ Τσαντίσι Νιουζ» υποστήριξε πως ο Πέτρος Μπούτος αναγκάζεται να στηρίζει την Φαίη Σκορδά και την Ευγενία Μανωλίδου. «Παρατηρεί και ο ίδιος πως είναι αναγκασμένος να υπερασπίζεται επιλογές τύπου Σκορδά και Μανωλίδου, τις οποίες, επειδή τον γνωρίζω, ξέρω ότι δεν είναι το καλύτερό του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Δεν το περίμενε κανείς. Έχουν βγει κατσαρόλες παντού. Αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, βλέπω να κόβει πατατούλες ο Πρετεντέρης, το σέλινο ο Τσίμας και να τσιγαρίζει η Τρέμη. Θεσμικός είναι ο ρόλος ενός δελτίου ειδήσεων που πρέπει να πει την αλήθεια. Γιατί δεν το λέει στο δελτίο του καναλιού του αυτό; Κάνω κι εγώ την πρότασή μου, λέω, μιας και είναι πιο κοντά του. "Είπα αυτό στον Λαζόπουλο, το λέω και σε σας"», προσθέτει.

Προ μηνών, στην ίδια εφημερίδα, ο κ. Μπούτος είχε δηλώσει για τον κ. Λαζόπουλο: «ο Λάκης είναι δέσμιος της επιτυχίας του. Ξέρει πως για να τη συντηρήσει, θα πρέπει να συνεχίσει να λέει αυτά που θέλει ο κόσμος. Μακροπρόθεσμα, δεν του κάνουν καλό. Ο ρόλος του είναι πολύ πιο σημαντικός από τα νούμερα που κάνει. Αν δεν το έχει ήδη καταλάβει, είναι θεσμικός ο ρόλος του. Θα πρέπει να κάνει μια έκπτωση στα νούμερα και να βοηθήσει λίγο περισσότερο την κοινωνία να αναγνωρίσει τις πηγές των προβλημάτων μας».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved