Εβελίνα Παπούλια: Μιλά για τους συνεργάτες της στο Τατουάζ: «Τους νιώθω σαν οικογένειά μου»!
Media

Εβελίνα Παπούλια: Μιλά για τους συνεργάτες της στο Τατουάζ: «Τους νιώθω σαν οικογένειά μου»!

Η Βέρα (Εβελίνα Παπούλια) απολαμβάνει την ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της Θερχάρη (Απόστολος Γκλέτσος), χωρίς να την κυνηγούν οι σκιές του παρελθόντος. Η Τατιάνα, που κυοφορεί το παιδί του αγαπημένου της Τόνυ (Μιχάλης Λεβεντογιάννης), θα αντιμετωπίσει απροσδόκητες, δυσάρεστες εκπλήξεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Βέρα, επιτέλους, είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Θεοχάρη;

«Πάντα ήταν ευτυχισμένη πλάι του και τώρα πια, που όλο αυτό συναισθηματικά ξεκαθάρισε από πλευράς του, νιώθει πλήρης δίπλα του, χωρίς τις σκιές να την ακολουθούν».
Οι σχέσεις της με την Αμαλία έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο;
«Την Αμαλία ανέκαθεν την αγαπούσε και τη θαύμαζε. Απλώς δεν θα ήθελε να έχει ξανά τις ίδιες ανασφάλειες. Τώρα, που ξεκαθαρίζουν τα πράγματα, τη νιώθει ακόμη πιο κοντά της».
Η Βέρα πόσο διαφέρει από την Τατιάνα;
«Διαφέρουν στο δυναμισμό τους, τον τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων, το συναισθηματισμό τους».
Νιώθετε ικανοποιημένη από την πετυχημένη τηλεοπτική σας συνεργασία;
«Ικανοποιημένη και ευτυχισμένη! Είναι σημαντικό για μένα να παίζω σε καλές τηλεοπτικές σειρές! Η Βάνα Δημητρίου είναι ένας άνθρωπος που, από την πρώτη στιγμή, αγάπησα και εμπιστεύτηκα! Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ ταλαντούχα και γεμάτη έμπνευση.
Τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου τους γνώρισα αργότερα και συνειδητοποίησα πόσο αγαπούν τη δουλειά τους. Μπορώ
να συνεννοηθώ μαζί τους και μετά από τόσο καιρό τους νιώθω σαν οικογένεια μου», είπε στον Τηλεθεατή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved