Νίκος Ψαρράς: Μιλά για τον ρόλο στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» και αποκαλύπτει πώς προέκυψε η συνεργασία
Media

Νίκος Ψαρράς: Μιλά για τον ρόλο στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» και αποκαλύπτει πώς προέκυψε η συνεργασία

Ένας αγαπημένος ηθοποιός επέστρεψε σιη μικρή οθόνη για να φέρει τα πάνω κάτω στα απογεύματα μας.

Ο Νίκος Ψαρράς μιλά για τον μυστηριώδη και απρόβλεπτο Μηνά Ηλιάδη, ο οποίος παίζει παιχνίδι σε διπλό ταμπλό στη «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Πως προέκυψε η συνεργασία με την καθημερινή σειρά του ΑΝΤΊ;
«Μου ήρθε η πρόταση τη στιγμή που ολοκληρωνόταν ο ρόλος μου στη σειρά «Μπλε» στην Κύπρο. Κάθισα και το παρακολούθησα, μου άρεσε πολύ το σενάριο, μου άρεσε ο τρόπος που γυρίζεται και μπήκα σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον. Επίσης, μου αρέσει ο τύπος που υποδύομαι και στην πορεία έχει πολλές ανατροπές. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, αλλά φαντάζομαι ότι το χειμώνα θα τον βγάλουμε παρέα με τον Μηνά Ηλιάδη».

Δείχνει άτομο με σκοτεινά κίνητρα.

«Κρατά πολλά κρυμμένα χαρτιά. Σίγουρα δεν είναι ένα καλό και ηθικό παιδί. Και δεν νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρον σεναριακά να είναι ένας προβλεπόμενος τύπος. Φαίνεται ότι είναι απρόβλεπτος και θα φέρει ανατροπές».

Παράλληλα στήνει παγίδες και στη Μάρθα και στην Κάτια.

«Τα ρίχνει και στις δύο και παίζει ένα παιχνίδι για τρ οποίο αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί δεν ξέρω τι θα συμβεί παρακάτω. Είχα εννιά χρόνια να παίξω στην τηλεόραση και όταν ξεκίνησε η συμμετοχή, μου, την επόμενη μέρα πήγα σε ένα καφέ στη Βαλαωρίτου για ένα επαγγελματικό ραντεβού και πηγαίνοντας να πληρώσω, μου λέει η κοπέλα:
«Σας παρακαλώ, μην τα φτιάξετε με την Κάτια». Της απάντησα: «Με μπερδεύετε με κάποιον άλλο, είμαι παντρεμένος» και αυτή μου είπε ότι εννοούσε τη σειρά, Και τις ίδιες αντιδράσεις είχα και στο αεροπλάνο για την Κύπρο. Ένα αγοράκι δίπλα μου τσίριξε και φώναξε τις φίλες του για να τους δείξει τον «Μηνά». Έτσι θυμήθηκα τη δύναμη που έχει η τηλεόραση και το πόσο πολύ σε ταυτίζουν με αυτό που παίζεις».

Ο Μηνάς έχει βάλει στόχο την εταιρία;
«Θέλει να γίνει μεγαλομέτοχος και πρόεδρος και να τους έχει όλους με το μέρος του. Αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει. Στο παρελθόν η οικογένεια του κι αυτή της Μάρθας είχαν επαφές με τον Μάκρη, ο οποίος τους κατέστρεψε. Τότε ο Μηνάς και η Μάρθα ήταν φοιτητές και τα είχαν φτιάξει για ένα καλοκαίρι. Μετά αυτός έφυγε στο Λονδί¬νο και επιστρέφει έπειτα από τηλεφώνημα της Μάρθας, η οποία τον καλεί για να σώσει την εταιρία και στη συνέχεια τον διεκδικεί», είπε χαρακτηριστικά στο 7 μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved