Ντόρα Μακρυγιάννη: Ο ρόλος της στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» μέσα από τα δικά της μάτια
Media

Ντόρα Μακρυγιάννη: Ο ρόλος της στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» μέσα από τα δικά της μάτια

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», Ντόρα Μακρυγιάννη, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε μεταξύ άλλων για το ρόλο της στην σειρά του Ant1!

Πώς νιώσατε όταν διαβάσατε για πρώτη φορά το ρόλο;
«Δεν τον διάβασα, μου τον περιέγραψε η σκηνοθέτις μας, Βίκυ Μανώλη. Είχε απίστευτο πάθος για αυτό που μιλούσε, όχι ως σκηνοθέτις αλλά νομίζω ως γυναίκα-μάνα. Το είχε πιστέψει πολύ από την αρχή, τόσο που παρασύρθηκα κι αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Ακόμη και τώρα, όταν πηγαίνω στο θέατρο, δεν το βλέπω ως ηθοποιός, δεν θέλω. Θέλω να με παρασέρνει σαν Ντόρα».
Ύστερα από ό,τι της συμβαίνει, η Μαρίνα ορκίζεται εκδίκηση. Τη δικαιολογείτε;
«Σαν Ντόρα δεν είμαι καθόλου της εκδίκησης. Σε μια καθημερινή σειρά εννοείται πως τα πράγματα είναι τραβηγμένα. Στα πλαίσια όμως της ζωής μας, μπορώ να σεβαστώ ή να καταλάβω μια μάνα που έχει χάσει το παιδί της και θέλει να εκδικηθεί».
Η σχέση της με τη Μάρθα περνά μια κρίση. Θα αλλάξει αυτό;
«Δεν ξέρω πότε θα ξαναφτιάξει η σχέση τους. Αυτό που ξέρω είναι ότι η Μαρίνα έχει πληγωθεί πάρα πολύ, Ως χαρακτήρας πάντα πίστευε ότι η αγάπη μπορεί να νικήσει τα πάντα, ειδικά από τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Μιχάλης, ένα θετικό πρόσωπο, το οποίο της έδειξε ότι η ζωή προχωράει. Αν λοιπόν δεν ήταν η Μάρθα, που έχει προσωπικούς λόγους εκδίκησης, μπορεί να είχε σταματήσει. Όμως, η Μάρθα ήταν πάντα εκεί, να της θυμίζει την Ελπίδα. Η σκέψη του παιδιού της θύμιζε την απόγνωση, το πόσα βράδια έκλαψε και υπέφερε. Γι' αυτό και λάτρεψα το χαρακτήρα της Μαρίνας αλλά και όλων των υπολοίπων. Είναι όλοι τους άνθρωποι με αδυναμίες και κανένας δεν είναι μονοδιάστατος. Δεν υπάρχουν τα στερεότυπα των παλιών σειρών, ο «κακός», είπε χαρακτηριστικά στο 7 μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved