Ντόρα Μακρυγιάννη: Πώς σχολιάζει τις εξελίξεις στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»;
Media

Ντόρα Μακρυγιάννη: Πώς σχολιάζει τις εξελίξεις στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»;

Η Ντόρα Μακρυγιάννη, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά αλλά και για τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων. 

Στα επεισόδια που θα δούμε, κανονίζεται η εκταφή της Ελπίδας. Πώς θα το χειριστεί η Μαρίνα;
«Είναι μια μάνα που ό,τι έχει κάνει τα τελευταία χρόνια περιστρέφεται γύρω από το χαμό ενός παιδιού. Και ξαφνικά βλέπει ότι δεν υπάρχει καν παιδί μέσα στον τάφο. Είναι πολλά τα συναισθήματα... Και βέβαια, ξυπνάει η ελπίδα ότι το παιδί αυτό ζει, ενώ η ίδια το πενθούσε κάθε βράδυ. Δεν ξέρω τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, αλλά φοβάμαι τη Μαρίνα, γιατί κονταροχτυπιέται με την τρέλα».
Θα θέλατε στο τέλος να εκδικηθεί ή να συνεχίσει τη ζωή της;
«Το ρεζουμέ από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα είναι πως η Κάτια, η γυναίκα που προσπαθεί τόσα χρόνια να εκδικηθεί, είναι η μαμά της. Πιστεύω ότι αν το ήξερε αυτό η Μαρίνα, θα την αγκάλιαζε. Και η Μάρθα ξεκίνησε έχοντας στο μυαλό της την εκδίκηση και μόνο, αλλά στη συνέχεια πραγματικά αγάπησε τη Μαρίνα και την έχει σαν παιδί της. Το ίδιο θεωρώ πως θα κάνει και η Μαρίνα με την Κάτια όταν θα μάθει την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά στο 7 μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved