Τι θα αλλάξει η Ελένη Μενεγάκη φέτος στην εκπομπή;
Media

Τι θα αλλάξει η Ελένη Μενεγάκη φέτος στην εκπομπή;

Πιο έτοιμη από ποτέ φαίνεται να είναι η Ελένη Μενεγάκη τη φετινή σεζόν. Η παρουσιάστρια με την ομάδα της, επιστρέφουν στο στούντιο με πολλές νέες ιδέες και αλλαγές. Ξεκινώντας από το πλατό της εκπομπής, θα υπάρχει ο γνώριμος φούξια καναπές στο κέντρο όπου θα συναντάει τους καλεσμένους της. Θα αλλάξει η κουζίνα η οποία έχει ανανεωθεί, έχει άλλο στυλ και ύφος και άλλο οικοδεσπότη.

Νέος σεφ, για τον «Καφέ με την Ελένη». Επίσης, θα αλλάξει και η γωνία όπου η Ελένη θα συναντά τους συνεργάτες της καθώς και ο σκηνοθέτης της εκπομπής. Αφού τη θέση του Μεγακλή Βιντιάδη πήρε ο Κώστας Υφαντής. Οι συνεργάτες της, σχεδόν ίδιοι. Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ελένη Γελαλή στην αρχισυνταξία, Γρηγόρης Γκουντάρας, άνθρωποι που είναι δίπλα της πολλά χρόνια και αποτελούν τη σταθερή της αξία. Ακόμη, ο Φαίδωνας Κεφαλέας, ο Άρης Καβατζίδης και η Άση Μπήλιο στα ζώδια, παρέμειναν και αυτή τη χρονιά στο πλευρό της.

Στη συντροφιά τους επίσης θα είναι ο διατροφολόγος, Τάσος Παπαλαζάρου, η Χριστίνα Πάζιου η οποία θα μας γυμνάζει και ο Νίκος Μουτσινάς που με το καυστικό του χιούμορ δε θα αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Βέβαια, στο παλιό τιμ της Ελένης Μενεγάκη έρχονται να προστεθούν και νέοι συνεργάτες όπως η Χριστίνα Πολίτη που θα αναστατώνει το κοινό με θέματα από την ελληνική σόουμπιζ. Μια ακόμα προσθήκη στην εκπομπή θα είναι η ενεργή συμμετοχή των τηλεθεατών. Θα εμφανίζονται κατά διαστήματα τηλεθεατές στην εκπομπή οι οποίοι θα δίνουν χρηστικές και οικονομικές συμβουλές για το πώς θα γίνεται ευκολότερη η καθημερινότητά μας.

Όσο για το ύφος της εκπομπής; Η βασική φιλοσοφία δε θα αλλάξει, αλλά θα υπάρχουν πιο γρήγορες εναλλαγές και θα καλύπτεται μεγαλύτερη γκάμα θεμάτων. Έτσι, η ψυχαγωγία θα συνδυάζεται με την ενημέρωση, τη διακόσμηση, τη διατροφή, ιατρικά θέματα που αφορούν όλους, ψυχολογία για παιδιά και όπως πάντα καλεσμένους καλλιτέχνες, ηθοποιούς και δημοσιογράφους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved