Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Η εκπομπή και η παρουσία του Άκη Σακελλαρίου στο πλατό!
Media

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Η εκπομπή και η παρουσία του Άκη Σακελλαρίου στο πλατό!

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μιλάει για την εκπομπή υγείας που παρουσιάζει και αναφέρεται στην παρουσία του Άκη Σακελλαρίου στο πλατό όπου και μίλησε για την ίωση που τον οδήγησε στη μονάδα εντατικής θεραπείας... 

Τι προσφέρουν οι προσωπικές εξοµολογήσεις που πρωταγωνιστούν στην εκποµπή;

Υπήρξε προβληµατισµός πριν από την έναρξη για το αν θα έπρεπε ή όχι να έχουµε ως καλεσµένους αναγνωρίσιµα πρόσωπα. Η βοήθεια των ανθρώπων του Alpha ήταν καθοριστική στην απόφασή µου: Να υπάρχουν µόνο όταν έχουν να καταθέσουν κάτι αυθεντικό και να συµβάλλουν ουσιαστικά στην καλύτερη ενηµέρωση του κοινού για το ζήτηµα που κάθε φορά µας απασχολεί. Αυτό προσφέρουν στον τηλεθεατή. Τη δική τους οπτική, τα λάθη και τα σωστά που έκαναν στον χειρισµό ενός ζητήµατος υγείας ή ευεξίας, που επέδρασε θετικά ή αρνητικά στη ζωή τους.

Είδαµε τον γνωστό ηθοποιό Ακη Σακελλαρίου να µιλά για την περιπέτεια υγείας που τον οδήγησε στη µονάδα εντατικής θεραπείας.

Ναι. Ο Άκης είχε σηµαντικό λόγο παρουσίας, όπως και ο Αλέξανδρος Μπουρδούµης, που τον µετέφερε στο νοσοκοµείο και ήρθε στο στούντιο για να τονίσει ότι δεν πρέπει σε µια ίωση ή λοίµωξη να αφήνουµε τον χρόνο να περνά χωρίς να ζητάµε τη συµβουλή του γιατρού.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved