Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι ο μόνος δείκτης επιτυχίας μιας εκπομπής»
Media

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι ο μόνος δείκτης επιτυχίας μιας εκπομπής»

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ο οποίος παρουσιάζει εκπομπή καλής υγείας και σωστής διατροφής δεν είναι υστερικός με τα νούμερα τηλεθέασης. Ο ίδιος αποκαλύπτει αν παρακολουθεί ανταγωνιστικές εκπομπές και αναφέρεται στην επικοινωνία που έχει με τον απλό κόσμο  που τον πλησιάζει... 

Τα νούµερα τηλεθέασης σας επηρεάζουν;

Ακόµα κι αν δεν επηρεάζουν εµένα, επηρεάζουν τους διαφηµιζόµενους. Τα παρακολουθώ, αλλά δεν έπεσα στην παγίδα να προσαρµόσω τη θεµατολογία µε κριτήριο τα νούµερα. Είναι ίσως καθοριστικός δείκτης για την επιτυχία µιας εκποµπής, αλλά όχι ο µόνος.

Ανταγωνιστικές εκποµπές παρακολουθείτε;

Αποσπάσµατα έχω δει κυρίως στο διαδίκτυο, αλλά δεν είµαι ο άνθρωπος που εξαρτάται από τον ανταγωνισµό κι αυτό γιατί ποτέ δεν θα αντιγράψω. Προτιµώ να κάνω του κεφαλιού µου κι ας το πληρώσω, παρά να αντιγράψω. Ηµουν από τους πρωτοπόρους στη δηµιουργία εκποµπών για την υγεία στην ιδιωτική ελληνική τηλεόραση και σε νεαρή ηλικία, 28 ετών, µε εµπιστεύθηκαν να σχεδιάσω και να παρουσιάσω για πρώτη φορά την εκποµπή «Ολα για την υγεία» στο Mega.

Σας έχει φέρει σε άβολη θέση η δηµοσιότητα;

Οχι, γιατί προσπαθώ να τη διαχειρίζοµαι µε διακριτικότητα και σύνεση. Είµαι φιλικός µε όποιον µε σταµατά στον δρόµο να µου µιλήσει. Μου αρέσει να πιάνω την κουβέντα, γιατί πάντα έχεις κάτι να κερδίσεις από την επικοινωνία µε τους ανθρώπους.

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved