«Το τατουάζ»: Ο «δολοφόνος» έσκασε την είδηση- «Δε φαντάζεστε τι θα γίνει στη σειρά»
Media

«Το τατουάζ»: Ο «δολοφόνος» έσκασε την είδηση- «Δε φαντάζεστε τι θα γίνει στη σειρά»

Ο δολοφόνος του «Τατουάζ», Νίκος Πολυδερόπουλος έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για την σειρά που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό. 

Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος του Ορφέα; Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια;

«Δεν γνωρίζω ακόμη πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος μου. θα ήθελα, όμως, να ηρεμήσει, αν και πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Για εμένα ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσει ο Ορφέας είναι να δώσει τέλος στη ζωή του. Διαφορετικά δεν πρόκειται να λυτρωθεί. Ακόμη και παιδιά να κάνει, μέσα του θα τρώγεται. Θα υπάρξουν κι άλλα θύματα από τα χέρια του; Ναι, θα υπάρξουν κι άλλα θύματα από τον Ορφέα. Ενώ η Αστυνομία πολλές φορές βρίσκεται στα ίχνη του «Γενάρη», εκείνος κάθε φορά καταφέρνει και τη γλιτώνει», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό περιοδικό.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο ρόλο του και στον χαρακτήρα του Ορφέα λέγοντας: «Είναι πανέξυπνος. Όλοι αυτοί είναι πανέξυπνοι, μεθοδικοί και ακολουθούν έναν κώδικα. Δεν κάνουν λάθη. Δεν ξέρω, όμως, αν θα γλιτώσει τη φυλακή»..

Τι θα συμβεί με την Ελένη, η οποία συνεχίζει να θέλει να χωρίσει με τον Ορφέα, αν και εκείνος κάνει προσπάθειες για να είναι μαζί. Θα συνεχίσει να τη διεκδικεί;

«Έχετε να δείτε πολλά στα επόμενα επεισόδια» εξήγησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved