Νίκος Μάνεσης: «Ποτέ μου δεν υπολόγισα τον ανταγωνισμό»
Media

Νίκος Μάνεσης: «Ποτέ μου δεν υπολόγισα τον ανταγωνισμό»

Ο Νίκος Μάνεσης μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης και για την επιτυχία που σημειώνουν οι εκπομπές του στον Alpha.

Η φετινή σεζόν τερματίζετε και πάλι πρώτος στη ζώνη μετάδοσης στον Alpha. Νιώθετε ότι έχετε κερδίσει ένα ακόμα στοίχημα;

Δεν βάζω ποτέ στοιχήματα, είμαι εχθρός του τζόγου. Κάνω αυτό που θέλω να κάνω, είμαι ο εαυτός μου και μαζί με ιούς συνεργάτες μου προσπαθούμε να δείξουμε ότι υπάρχουν και θετικές ειδήσεις. Δεν ντρεπόμαστε να χαμογελάσουμε, να ενημερώσουμε εναλλακτικά και νομίζω ότι αυτό πάει καλά.

Τι σημαίνει για εσάς ο ανταγωνισμός;

Εμείς κάνουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, όπως σας είπα. Δεν αλλάζουμε τη δομή της εκπομπής επειδή, για παράδειγμα, φέτος έχουμε απέναντι μας μία ψυχαγωγική εκπομπή. Άλλωστε, ήμουν και είμαι της άποψης ότι όλοι οι καλοί χωράνε. Ποτέ μου δεν υπολόγισα τον ανταγωνισμό. Όπως λένε και στο ποδόσφαιρο, «φοβάμαι τον κακό δικό μας εαυτό». Ποτέ δεν κοιτάζω τι κάνει ο άλλος γι' αυτό έχω διαφορετικό προϊόν από αυτό που κάνουν τα υπόλοιπα κανάλια. Άλλες εκπομπές κάνουν πολιτικό, εγώ δεν το αγγίζω, άλλες lifestyle, επίσης δεν το αγγίζω. Εγώ είπα ότι θα κάνω εναλλακτική ενημέρωση και το κάνω. Είναι μία τίμια προσπάθεια.

Εκτός από τους ανθρώπους που παίρνουν το ρίσκο τους και βγαίνουν στον τηλεοπτικό αέρα με διαφορετικές εκπομπές. Αυτό αφορά τόσο στο 60' ΕΛΛΑΔΑ» όσο και στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»

Πολύ σωστά, παίρνω το ρίσκο μου για να μη βαριέμαι! Μου αρέσει να διαφοροποιούμαι, αν βαρεθώ εγώ, θα βαρεθεί και ο τηλεθεατής. Δεν θέλω να πατάω στην ασφάλεια. Θα μπορούσα να χρησιμοποιώ στερεότυπα και τρικ για να είναι η εκπομπή πρώτη, δεν ήθελα όμως να το κάνω. Θα μπορούσα να στήσω καβγάδες, να βάλω πολιτικούς να κοκορομαχούν θα μπορούσα να σχολιάζω την ελληνική τηλεόραση, δεν έκανα τίποτα από τα παραπάνω. Θέλω να κάνω κάτι το διαφορετικό, πάντα προσπαθώ να καινοτομώ, άλλοτε επιτυχώς, άλλοτε ανεπιτυχώς. Σε μια χρονική στιγμή που άλλοι ξοδεύουν τα λεφτά τους πηγαίνοντας στα «παζάρια» των Καννών για να αγοράσουν προγράμματα για εκπομπές, ο. ΑΙΡΗΑ παράγει δικό του πρόγραμμα. Το κανάλι της Κάντζας πατάει σε δικές του ιδέες, κάθεται, σκέπτεται, παράγει το δικό του προϊόν, δεν πατάει στην εύκολη λύση.

Πηγή: tv kous kous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved