Deal: Αποχαιρετά το 2018 με πρωτιά - Δε φαντάζεστε πόσοι τηλεθεατές είδαν το παιχνίδι
Media

Deal: Αποχαιρετά το 2018 με πρωτιά - Δε φαντάζεστε πόσοι τηλεθεατές είδαν το παιχνίδι

Tο «Deal» διανύει ήδη την 3η σεζόν προβολής του στον Alpha και σταθερά πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές δίνουν καθημερινά ραντεβού με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος το παιχνίδι παραμένει πρώτο στη ζώνη προβολής του στο σύνολο κοινού με ποσοστό 19,4%, ενώ το δίμηνο Νοέμβριος –Δεκέμβριος κατέγραψε ανοδική πορεία της τάξης των 4,6 μονάδων.
Στα highlights της φετινής σεζόν η εκπομπή της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου όπου το Deal άγγιξε το 26,5% στο σύνολο κοινού και το 23,5% στο δυναμικό (18-54).
Από τον Οκτώβριο μέχρι και σήμερα το Deal έχει μοιράσει 379.403,50 ευρώ και έπεται συνέχεια!

Στις 31 Δεκεμβρίου λίγο πριν ο καινούργιος χρόνος μάς «χτυπήσει» την πόρτα τo Deal και ο Χρήστος Φερεντίνος θα είναι μαζί μας στις 21:50 με ένα εορταστικό επεισόδιο. Στο πρωτοχρονιάτικο «Deal» επιστρέφουν παίκτες από όλες τις σεζόν, που δεν έχουν κερδίσει κάποιο χρηματικό ποσό ή έχουν αποσπάσει πολύ μικρά ποσά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ένας από αυτούς θα κληρωθεί, θα παίξει και θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία.
Στο «Deal», όμως, την ίδια μέρα θα βρεθούν και αγαπημένα πρόσωπα του Alpha!
Η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Σόλων Τσούνης, η Γωγώ Καρτσάνα και ο Γιώργος Γιαννόπουλος «μπαίνουν» στο παιχνίδι με τον δικό τους τρόπο, είτε «συμβουλεύοντας» τον παίκτη είτε «εμψυχώνοντάς» τον. Στο εορταστικό «Deal» τον μουσικό ρυθμό δίνει ο Γιώργος Ζερβός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved