Disney Cinema… για όλους στον Alpha!
Media

Disney Cinema… για όλους στον Alpha!

Ένα μπουκέτο ταινιών της Disney γεμίζει τις οθόνες μας με τρυφερές ιστορίες και δεκάδες χρώματα.

Οι ήρωες της Disney μας προσφέρουν το «άλλοθι» να επιστρέψουμε για λίγο στην παιδική μας ηλικία και μας κάνουν να πιστέψουμε ξανά στα παραμύθια και στα happy ends!

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, στις 22:00, η «Ζωούπολη», σε Α’ προβολή, μας προσκαλεί να γνωρίσουμε μια μοντέρνα μητρόπολη, η οποία δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη, μια πόλη δίχως προηγούμενο.

Μια παιχνιδιάρικη ιστορία με πολλή φαντασία και παιχνίδια που μιλούν, το «Toy Story 3», έρχεται την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στις 16:45.

Παραμονή Χριστουγέννων και ο Σίμπα που πιστεύει στην αγάπη, στηρίζεται στη βοήθεια των φίλων και δεν ντρέπεται να κλάψει και να κάνει αγκαλιές, γίνεται «Ο Βασιλιάς των λιονταριών». Στις 21:50 μια τρυφερή ιστορία ενηλικίωσης μας χτυπά την πόρτα!

Τα Χριστούγεννα στις 21:50, η ιστορία του καμπούρη Κουασιμόδου, κωδωνοκρούστη στην Παναγία των Παρισίων και της όμορφης τσιγγάνας Εσμεράλδας ζωντανεύει στις οθόνες μας. Η φαντασμαγορική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Βίκτωρος Ουγκώ «Η Παναγία των Παρισίων» μας θυμίzει ότι τα αγνά αισθήματα μπορούν να «ανθίσουν» ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Το ρομαντικό ειδύλλιο της πριγκίπισσας Ποκαχόντας, της κόρης του αρχηγού της ινδιάνικης φυλής των Παουατάν, με τον Βρετανό εξερευνητή Τζον Σμιθ επιβεβαιώνει ότι ο έρωτας μας οπλίζει με δύναμη και θάρρος για να νικήσουμε κάθε εμπόδιο. Η αγαπημένη περιπέτεια της Disney, «Ποκαχόντας», έρχεται την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, στις 21:50.

Η Γκλεν Κλόουζ στο ρόλο της εκκεντρικής Κρουέλα Ντε Βιλ, μία μεγάλη ληστεία σκύλων και ένα «φιλόδοξο» παλτό γούνας. «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας», θα… κάνουν βόλτα στην οθόνη μας την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, στις 21:50.

Μια από τις πιο δυνατές ιστορίες αγάπης της μεγάλης οθόνης, το κλασικό αριστούργημα της Disney προβάλλεται την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου. «Η Λαίδη και ο Αλήτης», ζουν τον έρωτά τους, στις 22:20.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved