Χρήστος Φερεντίνος: «Δεν υπάρχει κάποια ρουτίνα στο Deal!»
Media

Χρήστος Φερεντίνος: «Δεν υπάρχει κάποια ρουτίνα στο Deal!»

Ο Χρήστος Φερεντίνος λατρεύει να παρουσιάζει το παιχνίδι Deal και αυτό φαίνεται από τα όσα λέει ο ίδιος για τον τρόπο που βιώνει ξεχωριστά κάθε επεισόδιό του... 

Διαβάστε τι είπε ο παρουσιαστής για το παιχνίδι αλλά και για τα τηλεοπτικά πράγματα γενικότερα...

Στο «Deal» υπάρχει κάποια ρουτίνα;

Οχι, δεν υπάρχει κάποια ρουτίνα, γιατί είναι ένα παιχνίδι που δεν µπορείς να το κάνεις εύκολα. Το ζω µε πολύ µεγάλη χαρά, καθώς γνωρίζω τη δυσκολία του. Το απολαµβάνω σε κάθε γύρισµα. Κάθε επεισόδιο είναι µια διαφορετική ιστορία και ένα διαφορετικό σενάριο που εξελίσσεται µε έναν άνθρωπο. Θυµάµαι πόσο είχα στεναχωρηθεί όταν είχε σταµατήσει την πρώτη φορά και -σε σύγκριση µε άλλα πράγµατα που είχαν γίνει µετά- κατάλαβα πόσο όµορφο παιχνίδι ήταν. Οταν γνωρίζεις τη δύναµη ενός πράγµατος, ξέρεις να το εκτιµάς και διαφορετικά. Με αυτό το κριτήριο το απολαµβάνεις και το µεταδίδεις. Ετσι το βιώνω εγώ το «Deal».

Οι παίκτες έρχονται πιο «εκπαιδευµένοι» πλέον;

Η τηλεόραση έχει αλλάξει σε γενικότερο βαθµό και έχει κάνει τους ανθρώπους πιο υποψιασµένους και πιο άνετους. Ο κόσµος έχει αλλάξει σε σχέση µε το πώς παρουσιάζεται πλέον στην τηλεόραση.

Υπάρχει η οικονοµική στήριξη για να βγει ένα project έτσι όπως πρέπει στον αέρα;

Ανάλογα πάντα µε το είδος. Πολλές φορές, ένα κανάλι το συµφέρει να αγοράσει ένα τηλεπαιχνίδι από το εξωτερικό, που είναι χαµηλό το κόστος και του φέρνει υψηλά νούµερα τηλεθέασης και κέρδη, από το να στήσει µια τηλεοπτική σειρά ή ένα άλλο πρόγραµµα. Πιστεύω ότι πλέον γίνονται αξιοπρεπέστατα τα πράγµατα, γιατί έχει ανέβει ο πήχυς και δεν µπορεί να σταθεί ένα τηλεοπτικό προϊόν µε ψέµατα. Εχουµε και ωραία εικόνα και ωραία πλατό. Τουλάχιστον εµείς στον Alpha ό,τι στήνουµε προσπαθούµε να το κάνουµε ισάξιο των τηλεοπτικών προγραµµάτων του εξωτερικού. Γίνονται ηρωικές θυσίες και προσπάθειες από όλους τους συµµετέχοντες. Οπως στα δηµόσια νοσοκοµεία, όπου κάνουν υπερπροσπάθεια οι γιατροί να τα βγάλουν πέρα χωρίς καν γάζες, έτσι γίνεται και στην τηλεόραση. Αυτή είναι και η ελληνική κοινωνία. Πολλή δουλειά µε πολύ λιγότερες απολαβές.

Εσείς αναγκαστήκατε να δουλεύετε περισσότερο για λιγότερα;

Αυτό γίνεται από µόνο του. Ηταν δεδοµένο ότι έπρεπε να προσαρµοστεί όλο το σύστηµα, καθώς άλλαξαν όλα, σε όλα τα επίπεδα. Για όποιον το καταλάβαινε και πιο νωρίς, τόσο το καλύτερο. Μπήκα κι εγώ σε αυτή τη λογική, να προσαρµοστώ.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved