Έλα στη θέση μου: Ο θυμός και το σατανικό σχέδιο που φέρνει ανατροπές!
Media

Έλα στη θέση μου: Ο θυμός και το σατανικό σχέδιο που φέρνει ανατροπές!

Μεγάλες ανατροπές έρχονται ακόμα μία φορά επί της μικρής οθόνης στην καθημερινή κωμική σειρά του ΑLΡΗΑ, «Έλα στη θέση μου».

Τα πράγματα αλλάζουν για πάντα στη ζωή της Φαίης και του Δαμιανού, όταν εκείνος αντιλαμβάνεται το παιχνίδι που παίζει σε βάρος του. Τότε, αποφασίζει να πάρει την εκδίκηση του. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους την ερωτεύτηκε παράφορα και έκανε τα πάντα προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της.
Ονειρευόταν να ζωή δίπλα της, να αποκτήσουν δύναμη και εξουσία και παράλληλα να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.
Τα συναισθήματα του Δαμιανού ήταν πάντα τόσο έντονα και ακραία που έφτασε στο σημείο να γίνει έρμαιο στα χέρια της Φαίης.
Το αποτέλεσμα της θυελλώδους σχέσης τους ήταν να μείνει μόνος στα σκαλιά της εκκλησία; περιμένοντας την αγαπημένη του, η οποία, όμως δεν φάνηκε ποτέ... Το γεγονός αυτό τον πλήγωσε βαθιά. Ωστόσο, ο Δαμιανός όταν ανακάλυψε ότι η Φαίη βρίσκεται σε κίνδυνο στα χέρια του Άραβα Χαμίντ Χαλέ, δεν δίστασε να κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να βοηθήσει στην απελευθέρωση της.
Λίγο αργότερα, εκείνη επέστρεψε στην Ελλάδα και ο άνδρας, τυφλωμένος από τον ερωτά του, της συγχώρεσε τα πάντα και·έδωσε ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους!
Μάλιστα άρχισε να κάνει καινούργια όνειρα για την κοινή τους πορεία και να ελπίζει ότι αυτή τη φορά θα την παντρευτεί.
Μέχρι στιγμής, ο Δαμιανός δεν αντιλαμβάνεται ότι το μοντέλο παίζει για άλλη μία φορά ένα βρώμικο παιχνίδι σε βάρος του. Εκείνη, από την πλευρά της, εκμεταλλεύεται το γεγονός και παραμένει δίπλα του, μην έχοντας που αλλού να πάει, εξυπηρετώντας ξανά τα συμφέροντα της.
Αντιθέτω,ς, ο σκοπός της ζωής της είναι ένας και μοναδικός να καταφέρει να γίνει ξανά ζευγάρι με τον Βλάση και να ζήσει ευτυχισμένη μαζί με τον πρώην σύζυγο της και την κόρη τους.
Σύμφωνα με το «My TV», προσεχώς θα δούμε πως κάποια στιγμή ο Δαμιανός αντιλαμβάνεται την κοροϊδία της Φαίης και τότε τα πάντα στη ζωή τους θα πάρουν ανεξέλεγκτη τροπή...

Ο θυμός και το σατανικό σχέδιο...

Ύστερα από πολλές εξελίξεις, ο Δαμιανός ανακαλύπτει ότι αποτελεί το μέρος ενός καλοστημένου παιχνιδιού της Φαίης Τότε, εκείνος κλονίζεται από τη σκληρή πραγματικότητα και αποφασίζει να πάρει το αίμα του πίσω. Ο Δαμιανός στήνει το δικό του σατανικό σχέδιο προκειμένου να την εκδικηθεί για την προδοσία της αλλά και όσα πέρασε ξανά εξαιτίας της αδίστακτης γυναίκας.
Εξάλλου, όπως ήδη έχουμε δει σε πολλές άλλες περιπτώσεις, τον Δαμιανό τον ενεργοποιούν τα αρνητικά συναισθήματα.
Αποτελούν κινητήριο δύναμη και του δίνουν ζωή.
Όταν λοιπόν ο ήρωας θυμώσει, αναμένεται να προκαλέσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις, που θα πυροδοτήσουν νέες εντάσεις και προβλήματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved