Η Μαριάννα Τουμασάτου μιλά για το ρόλο της στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»
Media

Η Μαριάννα Τουμασάτου μιλά για το ρόλο της στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ΑΝΤΊ «Γυναίκα χωρίς όνοµα».

Η Μαριάννα Τουμασάτου σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό, μίλησε για την Κάτια, την ηρωίδα που υποδύεται και αποκάλυψε τι είναι αυτό που αγαπάει στη δουλειά της αλλά και τι θα ήθελε να της φέρει η νέα χρονιά...

Όταν διαβάσατε για πρώτη φορά το σενάριο της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», περιμένατε πως θα αγαπηθεί τόσο πολύ από τους τηλεθεατές;
«Περίμενα ότι η σειρά θα πάει καλά πριν καν διαβάσω το σενάριο, όταν μου διηγήθηκαν την ιστορία ο παραγωγός μας, ο Σιαύρος Καπελούζος και η Βίκυ Μανώλη, που είναι η σκηνοθέτρια μας».
Τι είναι αυτό που σας έκανε να πιστέψετε τόσο πολύ σε αυτή τη σειρά;
«Είναι μία πολύ δυνατή ιστορία από μόνη της. Ξέροντας ότι γράφει το σενάριο η Μαρία Γεωργιάδου, την οποία γνωρίζω πολλά χρόνια, ήμουν σίγουρη για το αποτέλεσμα. Δεν είχα δουλέψει ξανά με τη Βίκυ Μανώλη και με τον Σταύρο Καπελούζο, αλλά στον χώρο, πάνω κάτω, τα διαπιστευτήρια μας όλοι τα έχουμε δώσει. Ήμουν σίγουρη ότι θα είναι μια πολύ καλή δουλειά! Δεν ήξερα αν θα πάει τόσο καλα όπως πηγαίνει, όμως ήξερα ότι θα τύχει καλής διαδρομής».

Η Κάτια βλέπουμε ότι, ενώ είναι πολύ δυναμική κοι σκληρή, καπότες στιγμές δείχνει ευάλωτη και ευαίσθητη. Τελικά τι χαρακτήρας είναι;
«Ναι, τα έχει όλα. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τις καλές μας στιγμές. Χαρακτηριζόμαστε «καλοί» ή «κακοί» όταν υπερτερεί η μία εκ των δύο πλευρών μας. Αυτό, βέβαια, πρέπει να το βάλουμε στη συνισταμένη και στο τι ζωή κάνει ο καθένας μας. Δηλαδή τι του έχει συμβεί. Αν ένας άνθρωπος, για παράδειγμα, ζει μες στον πόλεμο, δεν θα βγάλει πάντα τα καλά του στοιχεία, θα αναγκαστεί να αυτοπροστατευτεί με άλλους τρόπους. Το ίδιο κάνει και η Κάτια. Δεν έχει ζήσει μες στον πόλεμο, αλλά έχει έναν ατομικό πόλεμο από τις κακές συγκυρίες που συνάντησε στη διαδρομή της ζωής της.

Τη δικαιολογείτε εν μέρει για τις πράξεις της;

«Δεν τη δικαιολογώ σε κάποια πράγματα. Δεν μπορείς να πεις σε μια κοπέλα που είναι έγκυος να σκοτώσει το παιδί της για να ζήσει το δικό σου. Είναι απάνθρωπο. Αλλά μπορώ να αιτιολογήσω τη συμπεριφορά μιας μάνας που βρίσκεται σε πλήρη πανικό και δεν μπορεί να συντονίσει τον εαυτό της και τίποτα».

Τι αγαπάτε σε εκείνη;
«Κάποια στοιχεία της τα αγαπώ και κάποια άλλα δεν θέλω ούτε να τα βλέπω. Είναι ένας πραγματικός άνθρωπος γιρ μένα. Αγαπώ πιο πολύ σε εκείνη τον τρόπο που ξέρει να αγαπάει τα παιδιά της και τους ανθρώπους που αγαπάει πραγματικά. Η δυνατή αγάπη είναι πολύ ωραίο πράγμα. Τώρα, αν ήξερε κιόλας να τη διαχειριστεί σωστά και να μην την πιάνει πανικός, θα ήταν λίγο καλύτερα (γέλια). Ο πρώτος θάνατος, που ήταν παρούσα και δεν τον προκάλεσε, ήταν του θετού πατέρα της βιολογικής της κόρης, της Μαρίνας. Αυτό το έκανε επειδή δεν είχε την υπομονή να ακούσει αυτά που θα της έλεγε. Δεν είχε την υπομονή γιατί ήθελε να σωθεί το παιδί της που κινδύνευε. Και αυτό της κόστισε. Όταν τρέχουμε παραπάνω από ό,τι πρέπει, πάντα μας κοστίζουν κάποια πράγματα. Γιατί καθετί μας κοστίζει στη ζωή», λέει η ίδια στο My TV!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved