Λίνα Δρούγκα: Μιλάει πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή αλλά και τον ρόλο της ως «signle μαμά»
Media

Λίνα Δρούγκα: Μιλάει πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή αλλά και τον ρόλο της ως «signle μαμά»

Η Λίνα Δρούγκα, παρ' όλο που βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας λόγω δουλειάς, ποτέ δεν επέτρεψε τα media να τρυπώσουν στην προσωπική της ζωή. Εκείνο που γνωρίζουν οι άνθρωποι του χώρου είναι πως η ίδια μεγαλώνει έναν γιο μόνη της και πως δεν είναι μόνη στην προσωπική της ζωή, χωρίς όμως ποτέ να αναφέρεται σε αυτό. 

Τώρα, για πρώτη φορά μιλάει για τον άντρα της ζωής της αλλά και για το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Διαβάστε τι αποκάλυψε...

Σκέφτεσαι να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου και σε προσωπικό επίπεδο; Αυτό το «single μαμά» δεν σε έχει κουράσει;

Υπάρχει τίποτε καλύτερο από το να συνδυάζεται μια ευτυχισμένη προσωπική και οικογενειακή ζωή με μια καριέρα που σε γεμίζει; Είμαι υπέρ του γάμου, είμαι συντροφικός άνθρωπος κατ’ ουσίαν, μου αρέσει η συμβίωση, να μοιράζομαι, να δίνω, μου αρέσουν οι σταθερές σχέσεις. Όλα μέσα στη ζωή είναι. Τίποτα δεν αποκλείω…

Αυτή η περιπέτεια δεν σε έκανε να κλειστείς στο καβούκι σου; Να επιλέξεις τημοναχικότητα;

Είχα την τύχη να έχω δίπλα μου ένα σύντροφο ο οποίος λειτουργούσε παραπάνω από ανακουφιστικά. Απορροφούσε πολλούς από τους κραδασμούς μου. Όπως και ο γιος μου, αν και δεν ευθυνόταν για κανένα φορτίο. Οι φορές που κλείστηκα στο καβούκι μου ήταν μετρημένες, ίσα για να πάρω θάρρος και να συνεχίσω. Αντλούσα δύναμη από τους δύο αυτούς ανθρώπους.

Θα πρέπει να ζητήσεις την άδεια του μικρού για να παντρευτείς, όμως…

(γέλια) Μου λέει πως θέλει αδελφάκι, αν και του εξηγώ πως είναι ήδη 10 χρόνων και θα έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Εκείνον όμως φαίνεται να μην τον νοιάζει καθόλου αυτό!

Άρα, θα σε δώσει…

(γέλια) Κάτσε να έρθει εκείνη η ώρα!

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved