Άφωνη η Σκορδά με την εξομολόγηση της Αντελίνας:«Η Φαίη δεν το ξέρει αυτό. Κάποια στιγμή…»
Media

Άφωνη η Σκορδά με την εξομολόγηση της Αντελίνας:«Η Φαίη δεν το ξέρει αυτό. Κάποια στιγμή…»

 Η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε στο Πρωινό πως πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την παρουσίαση, τον ρόλο που έπαιξε η Φαίη Σκορδά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε!

Η Αντελίνα είπε αρχικά: «Όταν ανακοίνωσα ότι θέλω να ασχοληθώ με την τηλεόραση, του το χρωστάω του Χάρη ότι δεν μου στάθηκε ποτέ εμπόδιο. Ίσα ίσα, δεν μιλούσε. Αλλά ξέρω ότι πέρασε δύσκολα. Αυτό το κύμα της δυσκολίας, δεν μπορώ να πω, με ακούμπησε και εμένα, το ένιωθα. Δεν μπορούσα όμως να κάνω πίσω σε αυτό που είχα όνειρο.».
Και πρόσθεσε: Η μεγάλη αλλαγή που έκανα ήταν ότι έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι. Έλειπα από τις 7 το πρωί και πολλές φορές δεν γύριζα σπίτι καθόλου. Μπορεί και να μη γύριζα και για δυο μέρες σπίτι τότε. Ήθελα να μάθω.»

Και στη συνέχεια αποκάλυψε αφήνοντας άφωνη τη Φαίη: «Το λέω σε εσάς τότε… Το χρωστάω στη Φαίη Σκορδά. Γιατί όμως το χρωστάω στη Φαίη… η Φαίη δεν το ξέρει αυτό. Κάποια στιγμή όταν είχατε εκπομπή σας έβλεπα παλιά και μιλούσε τότε η Φαίη για κάποια παρουσιάστρια που ήταν να πάρει μια εκπομπή και ήταν ανάμεσα σε μια και σε κάποια άλλη. Κι έλεγε η Φαίη «μα όταν είναι να είσαι παρουσιαστής πρέπει να ξέρεις και από μοντάζ…». Υπήρχε μια τέτοια κουβέντα. Εγώ τότε λοιπόν, αυτό που είχε πει η Φαίη, το είχα κρατήσει στο μυαλό μου και ήθελα να μάθω. Δεν ήθελα να έχει να πει κανείς τίποτα για τη δουλειά μου. Επειδή είχα να αντιμετωπίσω το «η γυναίκα του Βαρθακούρη» και η «νύφη του Πάριου…» «μπλέχτηκε με την τηλεόραση και τι δουλειά έχει αυτή και τις ανοίχτηκαν οι πόρτες». Ήθελα όλο αυτό να το προσπεράσω και να μην έχει κανείς να πει ότι η Αντελίνα βρέθηκε εκεί γιατί κάποια πόρτα της ανοίχτηκε εύκολα.»
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved