Ευτύχης Μπλέτσας: Ποιο ήταν το καλύτερο ταξίδι που έχει κάνει ποτέ ως happy traveler;
Media

Ευτύχης Μπλέτσας: Ποιο ήταν το καλύτερο ταξίδι που έχει κάνει ποτέ ως happy traveler;

Εκτός από την κοινή πορεία στα προσωπικά, η Ηλέκτρα Αστέρη στέκεται στο πλευρό του Ευτύχη Μπλέτσα και στα επαγγελματικά ως happy traveller: «Πρακτικά το ‘Happy Traveler’’ είναι ένα travel blog, δηλαδή ένα οπτικοακουστικό ταξιδιωτικό ημερολόγιο δημιουργημένο από αληθινούς ταξιδιώτες».

Συνειδητά, ο Ευτύχης Μπλέτσας κατατάσσει τον εαυτό του σε εκείνους που δεν ακολουθούν την πεπατημένη: «Έχω μια τάση να μην ακολουθώ την πεπατημένη και σε επαγγελματικό επίπεδο να λειτουργώ εναλλακτικά», σχολιάζει, ενώ προσθέτει τον λόγο που πιστεύει ότι οι τηλεθεατές έχουν αγκαλιάσει αυτή την εκπομπή: «Στον κόσμο πλέον δεν αρέσουν τα στημένα και τα δήθεν. Η αληθινή ταξιδιωτική αίσθηση που περνάει με αυτό το concept και που κάνει τους τηλεθεατές να νιώθουν ότι ταξιδεύουν μαζί μας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό ότι την εκπομπή τη γυρίζουμε οι δυο μας. Ταξιδεύουμε και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες με το κοινό μας».

Όσο για τον πιο αγαπημένο του προορισμό, ο ίδιος αποκαλύπτει στη Realnews: «Επειδή έχω αγάπη για τα φυσικά αξιοθέατα και τα επικά τοπία, θα πω Ισλανδία. Είναι σαν να είσαι σε άλλο πλανήτη. Οι καταρράκτες, τα παγόβουνα και τα ηφαιστειογενή πετρώματα κάνουν το σκηνικό μοναδικό. Μου είναι, όμως, δύσκολο να πω μόνο μία χώρα. Θα προσθέσω Νέα Ζηλανδία, Ινδονησία και Ζανζιβάρη. Επίσης εκπληκτικά ήταν στη νοτιοανατολική Ιρλανδία και στη Σκωτία, ενώ υπεραγαπημένα επεισόδια ήταν το χριστουγεννιάτικο στη Λαπωνία (Φινλανδία) και το πασχαλινό στους Αγιους Τόπους».

Όμως για τον ίδιο η Ελλάδα είναι ξεχωριστή: «Δεν παύω όμως να γίνομαι γραφικός και να λέω πως σαν την Ελλάδα δεν έχει. Οσο ταξιδεύουμε και όσα περισσότερα μέρη βλέπουμε, τόσο περισσότερο εκτιμάμε τις ομορφιές της χώρας μας». Και μπορεί να έχει αφήσει τηλεοπτικά τη μαγειρική εδώ και χρόνια, ωστόσο δεν παύει να την αγαπάει: «Θαυμάζω πολύ τον Ακη (σ.σ.: Πετρετζίκη), εκτιμώ αφάνταστα τη δουλειά του όχι απλώς μαγειρικά, αλλά ως παραγωγού και επιχειρηματία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved