Φωτεινή Γεωργίου: «Ας υποκύπτουµε µε σύνεση στους πειρασµούς»
Media

Φωτεινή Γεωργίου: «Ας υποκύπτουµε µε σύνεση στους πειρασµούς»

Ποιες διατροφικές αμαρτίες επιτρέπει στον εαυτό της η Φωτεινή Γεωργίου και ποιος είναι ο πρώτος στόχος της για τη νέα χρονιά που μόλις ήρθε; Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής "Υγεία πάνω απ’όλα". 

Θα µας πεις ένα µυστικό για καλύτερη ζωή;

Αν πρέπει να πω µόνο ένα, θα πω να φροντίζουµε τον εαυτό µας, να ακούµε τις ανάγκες και τα «θέλω» του, γιατί, αν καταπιέσουµε αυτά, θα στοιχειώσουν µέσα µας και θα είµαστε δυστυχείς. Και εµείς και όσοι είναι δίπλα µας. Οταν φροντίζουµε το σώµα και την ψυχή µας, αλλάζουµε προς το καλύτερο, εκπέµπουµε θετικά vibes και µεταµορφώνουµε όχι µόνο τη δική µας ζωή, αλλά και όσων αγαπάµε. ∆εν είναι τόσο δύσκολο να γίνει αυτό. Μικρά και απλά βήµατα χρειάζονται, tips όπως αυτά που ακούµε στο «Υγεία πάνω απ’ όλα» από κορυφαίους ειδικούς.

Ακολουθείς αυτά που προτείνεις στους τηλεθεατές; Εχεις διατροφικές «αµαρτίες»;

Πιστεύω αυτά που προτείνω στους τηλεθεατές και φυσικά τα στηρίζω και τα εφαρµόζω ή τουλάχιστον προσπαθώ να κάνω πράξη τα περισσότερα. ∆ίνω µε έναν τρόπο το καλό παράδειγµα για να µην ακούσω το «δάσκαλε που δίδασκες»! Ειλικρινά δεν καταπιέζοµαι γι’ αυτό. Το κάνω αυθόρµητα και γιατί µου αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής, ο πιο υγιεινός. Η διατροφική αµαρτία µου µην περιµένεις να είναι τόσο µεγάλη… Τρελαίνοµαι για παραδοσιακούς λουκουµάδες µε µέλι και καρύδια. Και πίτες, όπως αυτές που φτιάχνει η µαµά µου, µε πολύ φύλλο που ανοίγει µόνη της. Χαλουµόπιτες και κολοκοτές (κολοκυθόπιτα µε πορτοκαλί κολοκύθα δηλαδή) κυπριακές!

Θα µας δώσεις µια διατροφική συµβουλή για τις γιορτές;

Σωστή διατροφή και γιορτές είναι λίγο οξύµωρο και ανέφικτο, νοµίζω. Μακάρι να έχουµε το σθένος να κρατήσουµε χαρακτήρα. Πιο εφικτό είναι να φάµε ό,τι λαχταρήσουµε µε µέτρο. Ας υποκύπτουµε µε σύνεση στους πειρασµούς!

Και ποιος είναι ο πρώτος στόχος για το 2019;

Να είµαστε καλά! Και να προσπαθήσουµε να βελτιώσουµε όσα δεν µας αρέσουν στη ζωή µας σε κάθε επίπεδο.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved