Φωτεινή Γεωργίου: «Στέκοµαι µπροστά στον τηλεθεατή µε όλη την αλήθεια µου και δίνω «ψυχή»»
Media

Φωτεινή Γεωργίου: «Στέκοµαι µπροστά στον τηλεθεατή µε όλη την αλήθεια µου και δίνω «ψυχή»»

Tης αρέσουν οι προκλήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, αποφάσισε πριν από επτά χρόνια να δηµιουργήσει και να παρουσιάσει στον ΑΝΤ1 µια εκποµπή υγείας µε µια διαφορετική... συνταγή. Η Φωτεινή Γεωργίου αποκαλύπτει τα μυστικά της δουλειάς της αλλά και τι είναι αυτό που τη βοήθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεθεατή! 

Επειτα από επτά χρόνια στην ίδια εκποµπή, βρίσκεις ακόµη νέες προκλήσεις;

Αν ρωτάς αν έχω βαρεθεί ή έχει γίνει το στήσιµο της εκποµπής ρουτίνα, θα σου απαντήσω µε ένα µεγάλο «όχι»! Γιατί, όταν κάνεις κάτι που αγαπάς, δεν το διαχειρίζεσαι απλώς, το αλλάζεις, το εξελίσσεις και βρίσκεις νέες προκλήσεις.

Ποια ήταν η µεγαλύτερη φιλοδοξία σου όταν ξεκίνησες το «Υγεία πάνω από όλα»;

Η µεγαλύτερη φιλοδοξία µου γίνεται πράξη, αφού µπορώ να αντικρίζω τους τηλεθεατές στα µάτια -µέσα από µια κάµερα φυσικά- και να τους ενηµερώνω µε τον δικό µου τρόπο για το πώς θα βελτιώσουν την υγεία και τη ζωή τους.

Παρακολουθείς εκποµπές µε την ίδια θεµατολογία; Ο ανταγωνισµός και τα νούμερα τηλεθέασης καθορίζουν την ατζέντα της εκποµπής;

Η ατζέντα της εκποµπής καθορίζεται µε βάση τις ανάγκες των τηλεθεατών, τις απορίες και τις ερωτήσεις τους και βεβαίως µε βάση τις νέες µελέτες, τα νέα επιστηµονικά δεδοµένα που παρακολουθώ και αξιολογώ κι εγώ ως δηµοσιογράφος και αρχισυντάκτρια της εκποµπής. Γνωρίζω τον ανταγωνισµό, σέβοµαι την κάθε προσπάθεια, παρακολουθώ τα νούµερα τηλεθέασης, σε καµία περίπτωση, όµως, δεν καθορίζουν ούτε εµένα ως παρουσιάστρια ούτε την ατζέντα της εκποµπής.

Ποιο είναι το µυστικό για να κερδίσεις την εµπιστοσύνη του τηλεθεατή;

∆εν υπάρχει ιδιαίτερο µυστικό. Στέκοµαι µπροστά στον τηλεθεατή µε όλη την αλήθεια µου και δίνω «ψυχή» σε αυτό που κάνω και εγώ και οι συνεργάτες µου. ∆εν είναι εύκολο να κερδίσεις την εµπιστοσύνη των τηλεθεατών, το καταφέραµε βήµα-βήµα. Τους παρουσιάσαµε πριν από επτά χρόνια κάτι νέο, έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των ιατρικών θεµάτων, πιο άµεσο, µε πολλή οπτικοποίηση στο στούντιο όσων θέλουµε να πούµε αυτά που λέµε happenings στην εκποµπή. Είµαι πολύ χαρούµενη που τελικά οι τηλεθεατές εµπιστεύτηκαν, στήριξαν και στηρίζουν το «Υγεία πάνω απ’ όλα». Και βεβαίως είµαι ευγνώµων και για τη στήριξη και τη συµβολή κορυφαίων ειδικών επιστηµόνων και ερευνητών.


Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved