Φωτεινή Γεωργίου: «Ήταν πάντα το όνειρό µου το ιατρικό ρεπορτάζ»
Media

Φωτεινή Γεωργίου: «Ήταν πάντα το όνειρό µου το ιατρικό ρεπορτάζ»

Η Φωτεινή Γεωργίου η οποία παρουσιάζει την εκπομπή Υγεία πάνω απ’όλα, αποκαλύπτει ότι ήταν όνειρό της να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ενώ παραδέχεται πως θα τολμούσε να κάνει και κάτι άλλο στην τηλεόραση που δεν την έχουμε ξαναδεί! 

Διαβάστε τι αποκάλυψε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια...

Ηθελες πάντα να ασχοληθείς µε αυτό το ρεπορτάζ;

Ηταν πάντα το όνειρό µου το ιατρικό ρεπορτάζ. Ο ΑΝΤ1 µού έδωσε την ευκαιρία, ξεκίνησα σχεδόν από την πρώτη στιγµή της πορείας µου στη δηµοσιογραφία µε το ιατρικό ρεπορτάζ. Στην αρχή στο ραδιόφωνο, παράλληλα µε τα δελτία ειδήσεων που έκανα, το απογευµατινό µαγκαζίνο και µια ραδιοφωνική ιατρική εκποµπή. Στη συνέχεια έγινε το πέρασµα στην τηλεόραση ως ιατρική συντάκτρια στο δελτίο. Και στην πορεία η ηγεσία του ΑΝΤ1 µε εµπιστεύτηκε και µου έδωσε την ευκαιρία και για την εκποµπή υγείας. ∆εν το είχα ξανακάνει, την παρουσίαση εννοώ, αλλά και την αρχισυνταξία µιας εκποµπής. Το τόλµησαν, το τόλµησα και νοµίζω ότι µας βγήκε!

«Φλέρταρες» ποτέ µε κάτι άλλο στην τηλεόραση;

Αγαπώ αυτό που κάνω και µε γεµίζει, όµως ποτέ µη λες «ποτέ» σε αυτή τη ζωή! Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Γενικά τολµώ στη ζωή µου, ακόµη και αν πέσω να κολυµπήσω σε άγνωστα νερά.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved