Έλλη Γελεβεσάκη: Αυτός είναι ο λόγος που ήθελε να μπει στο My style rocks
Media

Έλλη Γελεβεσάκη: Αυτός είναι ο λόγος που ήθελε να μπει στο My style rocks

Η Έλλη Γελεβεσάκη ήθελε από πέρυσι να μπει στο My style rocks, αλλά λόγω του γιου της δεν μπορούσε. 

Τα Χριστούγεννα η Έλλη τα πέρασε με τον γιο της, Άγγελο, που είναι 5 ετών, αφού είναι γνωστό πως έχει χωρίσει από τον Γιώργο Μανικά, με τον οποίο υπήρξαν σύζυγοι από το 2010 μέχρι το 2013.

«Τα μοιράσαμε με τον Γιώργο. Εκείνος θα κάνει Πρωτοχρονιά με τον γιο μας», εξήγησε στο Secret.

Ο Γιώργος Μανίκας και η Έλλη Γελεβεσάκη επέλεξαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή ύστερα από μόλις τρία χρόνια γάμου. Τον Σεπτέμβριο του 2014 ανέβηκαν κι σκαλιά της εκκλησίας και βάφτισαν τον γιο τους, Άγγελο-Ιωάννη. Η σχέση τους όμως δεν είχε την καλύτερη κατάληξη και ο χωρισμός ήταν μονόδρομος.

Ωστόσο, σήμερα οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές. «Έχουμε συμβιβαστεί αρκετά και βάζουμε πάνω από όλα τον Αγγελο, ο οποίος δεν μας έχει δει ποτέ να τσακωνόμαστε» είπε η Έλλη Γελεβεσάκη και συνέχισε για το αν μικρός έχει εξοικειωθεί με την τηλεόραση, ο οποίος αρχικά έβλεπε αρχικά τον μπαμπά του στο «Survival» και γνώριζε πως η μαμά του συμμετείχε στο «My style rocks». «όποτε με έβλεπε, με έκρινε πάντα αυστηρά».

Στο «My style rocks» συμμετείχε αφότου είχε ξεκινήσει. «Ήθελα και πέρσι να μπω, αλλά λόγω του παιδιού δεν γινόταν, γιατί έλειπε ο Γιώργος. Μου άρεσε πολύ η εκπομπή, γιατί έχει σχέση με τη μόδα, ενώ έχω και εγώ τη δική μου εταιρία με ρούχα, οπότε ήταν ιδανικό να μπω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved