Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκαλύπτει τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα της
Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκαλύπτει τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία έχει μία λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό στο χώρο του μόντελινγκ, επέστρεψε προσωρινά στην Ελλάδα για τις ανάγκες του Greece’s Next Top Model και εντυπωσίασε τους πάντες!

Το μοντέλο πόζαρε για το περιοδικό Celebrity και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα σου έως τώρα και γιατί;

Έχουν υπάρξει δυο τρεις δύσκολες στιγμές. Εμείς οι άνθρωποι συνηθίζουμε να βλέπουμε τα προβλήματά μας βουνά, τα γιγαντώνουμε και ξεχνάμε ότι υπάρχουν γιατί μπορεί να λυθούν. Νομίζω πως δυσκολεύτηκα αρκετά, ειδικά στην αρχή, γιατί έφυγα κατευθείαν στο εξωτερικό και, δεδομένου ότι ήθελα να είμαι 100% επαγγελματίας, δεν έκανα ποτέ πίσω, δεν κοίταξα ποτέ τον εαυτό μου και ακολουθούσα μόνιμα τη ροή της δουλειάς μου. Αυτό με έφερε σε δύσκολη θέση, είχα θέματα με την υγεία μου. Εκεί δυσκολεύτηκα. Κατά τα άλλα μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για οτιδήποτε έχει τύχει στη ζωή μου και ιδιαίτερα για τις δυσκολίες, γιατί αυτές με έφεραν εδώ που είμαι και με έχουν δυναμώσει ως άνθρωπο.

Το μόντελινγκ έχει τελικά ημερομηνία λήξης;

«Στο εξωτερικό αυτό δεν ισχύει. Το θέμα είναι οι δικές σου αντοχές. Επιπλέον, μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα επάγγελμα που δεν σε γεμίζει. Δεν διευρύνει τους ορίζοντές σου. Εμβαθύνεις σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα σχετικά με τη μόδα και αυτό εμένα δεν μου φτάνει.» είπε χαρακτηριστικά στο Celebrity!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved