Ρένια Λουιζίδου: Η σειρά «Το σόι σου» μέσα από τα δικά της μάτια!
Media

Ρένια Λουιζίδου: Η σειρά «Το σόι σου» μέσα από τα δικά της μάτια!

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21.00, στον Alpha, στο αξιαγάπητο «Σόι σου» στρώνουν οικογενειακό τραπέζι για να φιλέψουν τους τηλεθεατές γέλιο, καβγάδες, αγάπη και... πολύ φαγητό!

Η Ρένια Λουιζίδου, μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για την τηλεοπτική σειρά και όχι μόνο!

Να σας ζήσει ο Βαγγελάκης!

«Ευχαριστούμε! Ως παραδοσιακή οικογένεια, ήταν αναμενόμενο να αποκτήσουμε και εγγόνι από τον Διονύση. Είναι το πρώτο αγόρι της οικογένειας και για τον Χαμπέα είναι το πιο σημαντικό. Καθώς έχουμε χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα της ελληνικής οικογένειας, για να πετύχουμε το στόχο μας, θα πάρει το όνομα του, Βαγγέλης Χαμπέας».
Οι Χαμπέοι είναι παραδοσιακή οικογένεια;
«Ειδικά ο Βαγγέλης. Η Χαρούλα ως μάνα, αλλά και ως χαρακτήρας, είναι πιο συμβιβαστική. Ο Βαγγέλης είναι η κλασική περίπτωση του Έλληνα μπαμπά. Υποτίθεται αυστηρός, με έναν τρόπο φωνακλάς, αλλά κατά βάθος είναι βούτυρο και μια πολύ καλή ψυχή! Μπορείς να τον φέρεις στα νερά σου ακόμη και για τα πράγματα που θεωρεί εξωφρενικά».

Η αγάπη πάντα νικά, σε αυτήν την οικογένεια;
«Είναι μια οικογένεια, που και τα παιδιά τους υποχωρούν σε πολλά. Το παιδί ονομάστηκε Βαγγέλης οτο τέλος. Υπερίσχυσε η αγάπη του γιου, για να δώσει χαρά στον πατέρα. Είναι όπως η ελληγική οικογένεια. Αγαπώντας ο ένας τον άλλο, λίγο συμβιβαζόμαστε, λίγο μαλώνουμε και στο τέλος, με εκατέρωθεν συμβιβασμούς, βρίσκουμε μία μέση λύση».
Το κουκούλι αυτής της οικογένειας είναι η αγάπη;
«Μαζί με τη φροντίδα. Γι' αυτό και οι σχέσεις τους δεν είναι συγκρουσιακές».
Η σειρά φωτογραφίζει την ελληνική οικογένεια;
«Αποτυπώνει την ελληνική οικογένεια, σε μια τρυφερή και αστεία του εκδοχή. Σαν νοοτροπία δεν είμαστε Σουηδοί, ούτε Νορβηγοί ούτε Καναδοί», δήλωσε στον Τηλεθεατή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved