Αργύρης Αγγέλου: Δε φαντάζεστε πώς αντέδρασε όταν του πρότειναν να συμμετέχει στο Nomads!
Media

Αργύρης Αγγέλου: Δε φαντάζεστε πώς αντέδρασε όταν του πρότειναν να συμμετέχει στο Nomads!

Ο Αργύρης Αγγέλου δηλώνει πως του λείπει η τηλεόραση και δεν διστάζει να αποκαλύψει πώς αντέδρασε όταν του έκαναν πρόταση να πάει στο Nomads!

Η τηλεόραση σου λείπει καθόλου;
Πάρα πολύ. Ξέρεις τι μου λείπει περισσότερο; Τα γυρίσματα, η όλη διαδικασία. Το να πάρω τα σενάρια στο χέρι, να μελετήσω, την επόμενη ημέρα να πάω στο γύρισμα με τον καφέ και το κουλούρι μου. Όλη αυτή η ρουτίνα και η καθημερινότητα. Δεν μου λείπει το να δω την μούρη μου στο γυαλί. Αυτό, όχι, δεν μου λείπει. Τα γυρίσματα, όμως, μου λείπουν! Μακάρι να μου ξανασυμβεί!
Θα έβλεπες τον εαυτό σου σε ρόλο παρουσιαστή ή συμμετέχοντα σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα;
“Ωχ, θεέ μου! (γελάμε). Reality εννοείς; Μου πρότειναν να πάω στο «Nomads». Ναι, το έζησα κι αυτό! Με πήραν τηλέφωνο και γελάσαμε πολύ. Παιδί μου, δεν μπορώ να τα κάνω αυτά. Είναι πολύ δύσκολα και θαυμάζω τους γνωστούς μου που έχουν πάει και μου έχουν πει τι κινδύνους κρύβουν αυτά τα παιχνίδια. Ο οργανισμός μετά κάνει πολύ καιρό για να συνέλθει. Οι παίκτες εκεί πληρώνονται με τη βδομάδα. Εμένα θα με πλήρωναν με την ώρα! Γιατί δεν νομίζω ότι θα κατάφερνα να ξεπεράσω το 8ωρο! (γελάμε) Δεν θα τα κατάφερνα με τίποτα, είμαι σίγουρος γι’ αυτό.” είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό Down Town της Κύπρου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved