Λέντζας: Τι λέει για τη σχέση του με τον Πούμπουρα και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Nomads
Media

Λέντζας: Τι λέει για τη σχέση του με τον Πούμπουρα και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Nomads

Ο Γιώργος Λέντζας μιλά για τη σχέση του με τον Σάββα Πούμπουρα, την εμπειρία του Nomads αλλά και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!

Ο Γιώργος δεν μασάει τα λόγια του και σίγουρα οι δηλώσεις του θα συζητηθούν!
Ήσουν, θα έλεγα, «η έκπληξη» του φετινού «Nomads» – άρεσε ιδιαίτερα ο τρόπος που περιέγραφες τα αγωνίσματα. Εσύ, πώς το εισέπραττες όλο αυτό;
H έκπληξη του φετινού «Nomads» ήταν η επιλογή και δεύτερου προσώπου, για να γίνουν λίγο πιο δυναμικές οι περιγραφές των αγωνισμάτων. Ξεκίνησα λίγο νωθρά, η αλήθεια είναι, αλλά σύμφωνα με τα σχόλια και του κόσμου και των δικών μου ανθρώπων, μετεξελίχθηκα γρήγορα από Αλέξη Κωστάλα σε Χρήστο Σωτηρακόπουλο (γελάει). Σέβομαι την άποψη του κόσμου, έχω πίστη στα ελληνικά μου και στη ροή του λόγου μου, οπότε, να πω την αλήθεια, το απολάμβανα αρκετά.

Με τον Σάββα Πούμπουρα πώς ήταν οι σχέσεις σας; Είχατε «σκοτωθεί» για τη μαρκίζα, όπως διαβάζαμε;

Έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές με το Σάββα να «σκοτωθούμε», έτσι για να έχει και λίγο ενδιαφέρον όλο αυτό. Δεν τα καταφέραμε όμως – και οι δύο είμαστε άνθρωποι που κάνουμε πάντα ένα βήμα πίσω και, ως εκ τούτου, η συνεργασία μας κύλησε βαρετά υπέροχα (γελάει)! Είμαι χαρούμενος που ζήσαμε το «Nomads» παρέα, στήριξε πολύ ο ένας τον άλλον σε όλη τη φάση του παιχνιδιού.
Τι εικόνες θα σου μείνουν στο μυαλό από τη Μαδαγασκάρη – και στο ρωτάω ως ένας άνθρωπος που έχεις ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο σχεδόν, με το «World Party»;
Ο βασικός λόγος που είπα «ναι» στο «Nomads», πέρα από την πρόκληση, ήταν το ότι θα ζούσα τρεις μήνες στη Μαδαγασκάρη. Γενικά, τις αποφάσεις μου τις παίρνω λίγο πιο τυχοδιωκτικά ακόμα – ίσως φταίει η ηλικία ή η αντίληψη μου για τη ζωή. Δεν θα είχα ξανά άλλη ευκαιρία να ζήσω στη Μαδαγασκάρη! Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος, με ωραία τοπία και φιλόξενο κόσμο. Όταν έβρισκα χρόνο, έπαιρνα την κάμερα μου, έκανα μια βόλτα στους τριγύρω οικισμούς και χαλάρωνα.

Σε απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης; Στο ρωτάω γιατί πολλά έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα, για την ανταπόκριση που είχε το παιχνίδι στο τηλεοπτικό κοινό…
“Τα νούμερα με απασχολούν όχι παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Δεν θεωρώ ότι είναι δείκτες για το αν κάνεις καλά τη δουλειά σου, είναι απλώς δείκτες απήχησης. Ξέρω ότι μπορείς να είσαι κακός σε ένα project που κάνει μεγάλα νούμερα, όπως και να είσαι καλός σε ένα που κάνει μικρότερα. Η ουσία για μένα είναι να κάνεις όμορφες δουλειές, δουλειές που δεν σε προσβάλλουν και που μαθαίνεις μέσα από αυτές. Προφανώς το «Nomads» δεν επέστρεψε τα νούμερα για τα οποία σχεδιάστηκε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πήγε καλά.” είπε στο Dοwn Town ο παρουσιαστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved