Media

My Style Rocks Gala: Ποια παίκτρια κέρδισε τα 2.500 ευρώ και ποια αποχώρησε;

Gossip-tv Team

Λιγοστεύουν τα κορίτσια που χαρίζουν μοναδικές στιγμές στυλ στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συμμετοχή του στο Μy style Rocks.

Απόψε το βράδυ, παρουσία μίας ακόμα guest κριτή, που δεν ήταν άλλη από τη Γωγώ Μαστροκώστα, τα κορίτσια αναμετρήθηκαν για το καλύτερο στυλ τοπ μοντέλου του παρελθόντος. Μερικές εντυπωσίασαν, μερικές όχι, όλες τους όμως έβαλαν τα δυνατά τους.
Στο τέλος της βραδιάς και ύστερα από πραγματικά πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις, οι κριτές αποφάσισαν ποια ήταν η καλύτερη παίκτρια και ποια έπρεπε να αποχωρήσει.

Αυτή λοιπόν που έγινε πλουσιότερη κατά 2.500 ευρώ είναι η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη η οποία είχε ράψει ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα. Η Κωνσταντίνα δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την κριτική της συμπαίκτριάς της Ιωάννας η οποία χρειάστηκε να της πει συγγνώμη για να ηρεμήσει η ατμόσφαιρα.

Αμέσως μετά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε πως η Ρόζα έχει πέναλτι μέσα στην εβδομάδα που πέρασε και έτσι έβγαινε κατευθείαν υποψήφια για αποχώρηση.

Υποψήφιες προς αποχώρηση τελικά βρέθηκαν οι Πατρίτσια, Κωνσταντίνα, Ρόζα και Κόνυ, όμως τον τελευταίο λόγο είχε η κριτική επιτροπή.

Αποφάσισε λοιπόν το κορίτσι που θα παραμείνει να είναι η Κόνυ που όπως είπε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος θέλουν να της δώσουν μία ακόμα ευκαιρία. Στη συνέχεια, οι κριτές έσωσαν τη Ρόζα και τελικά έμειναν προς αποχώρηση η Κωνσταντίνα και η Πατρίτσια.

Τελικά, το κορίτσι που αποχώρησε από το My Style Rocks είναι η Πατρίτσια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved