Βασίλης Θωμόπουλος: «Η πρώτη μου σκηνοθεσία ήταν στην ΕΡΤ στις αρχές του '90»
Media

Βασίλης Θωμόπουλος: «Η πρώτη μου σκηνοθεσία ήταν στην ΕΡΤ στις αρχές του '90»

Σε πρώτο πρόσωπο ο Βασίλης Θωμόπουλος, ένας από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του, μίλα τον γιο του, τις δουλειές που έχει κάνει κατά το παρελθόν αλλά και για το ξεκίνημα του στο Mega.

«Έκανα πολλές δουλείες. Γκαρσόνι σε καφετέριες, πόρτα σε ντίσκο, υπάλληλος σε ψιλικατζίδικα, μέχρι και πλασιέ βιβλίων και εγκυκλοπαιδειών. Πολλές δουλειές και κατά σύμπτωση, μία από αυτές ήταν παιδί για εξωτερικές δουλειές σε μια εταιρία παραγωγής που έκανε πολλές σειρές, όπως οι «Μεθυσμένη πολιτεία», «Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία» και πολλές ακόμα».

«Η πρώτη μου σκηνοθεσία ήταν στην ΕΡΤ στις αρχές του '90, με τη σειρά «Τρεις σωματοφύλακες», σε σενάριο του Κοσμά Ζαχάρωφ, που πρωταγωνιστούσε μαζί με τους Σταύρο Ξενίδη, Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο, Γιάννη Μποσταντζόγλου, Βαγγέλη Καζάν. Aμέσως μετά έκανα στο Mega τη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Ένας έρωτας», με τον Κώστα Πρέκα και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, αλλά δεν πήγε καλά. Ήταν η χρονιά που ξεκίνησε η Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή της και σάρωνε», λέει ο ίδιος στο Τηλέραμα ενώ αναφέρθηκε και στον γιο του.

«Έχω έναν γιο, τον Παύλο, που ασχολείται και αυτός με τη σκηνοθεσία. Τελείωσε πρόσφατα τις σπουδές του και ελπίζω να τα καταφέρει πολύ καλύτερα από μένα και στη δουλειά και στη ζωή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved