Από το... μηδέν η μάχη της prime time για Star, ANT1 και ΣΚΑΪ. Πότε βγαίνουν στον αέρα τα νέα «όπλα»
Media

Από το... μηδέν η μάχη της prime time για Star, ANT1 και ΣΚΑΪ. Πότε βγαίνουν στον αέρα τα νέα «όπλα»

Μετά την ανάπαυλα των εορτών, ο ανταγωνισµός φουντώνει και πάλι και τα κανάλια ζεσταίνουν τις µηχανές για να µπουν δυναµικά στο δεύτερο ηµίχρονο της σεζόν.

Με σταδιακές προσθήκες και αλλαγές, η µάχη της prime time επαναπροσδιορίζεται σχεδόν από το µηδέν για star, ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1, ενώ σταθερά, µε τα ίδια «όπλα» µυθοπλασίας, θα αντιµετωπίσει την αντεπίθεση ο Alpha. Πλήρη µεταµόρφωση θα υποστεί η βραδινή ζώνη του Star, που θα σταθεί πρώτο στη σέντρα, ρίχνοντας στη µάχη το «MasterChef».

Επικρατέστερη ηµεροµηνία πρεµιέρας για τον τρίτο κύκλο του µαγειρικού ριάλιτι, που θα µεταδίδεται πέντε φορές την εβδοµάδα, είναι η ∆ευτέρα 14 Ιανουαρίου. Με δύο νέα projects, το σόου «Your face sounds familiar» µε τη Μαρία Μπεκατώρου και το «Μην ψαρώνεις» µε τους Μαρία Λεκάκη και Θοδωρή Αθερίδη, θα εµπλουτίσει την prime time του ο ΑΝΤ1.

Το σόου µεταµορφώσεων αναµένεται να κάνει πρεµιέρα στις 20 Ιανουαρίου, διατηρώντας την πάγια θέση του στη µάχη της Κυριακής, ενώ η κωµική σειρά θα µεταδίδεται κάθε Τετάρτη και Πέµπτη στις 22:00. Τρίτος θα µπει στη µάχη ο ΣΚΑΪ µε το ελληνοτουρκικό «Survivor» µε παρουσιαστή τον Σάκη Τανιµανίδη, που αναµένεται να κάνει πρεµιέρα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου. Στο Φάληρο ευελπιστούν το στοιχείο «Ελλάδα Τουρκία» να ανανεώσει το ενδιαφέρον του κοινού, ειδικά στην τρέχουσα φάση, που το είδος των ριάλιτι επιβίωσης δείχνει σηµάδια κόπωσης.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, µάλιστα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί σχεδιάζει να προχωρήσει σύντοµα σε ενοποίηση και ανάµειξη των δύο οµάδων, ώστε να αυξηθεί το ενδιαφέρον µε τη συνύπαρξη και τη συνεργασία Ελλήνων και Τούρκων, αλλά και να αποφευχθούν άλλα «διπλωµατικά» επεισόδια και συνειρµοί σε περίπτωση που κερδίζει σταθερά µία εκ των δύο χωρών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved