Μαρία Μπεκατώρου: Θα ήθελε να παρουσιάσει μια εκπομπή με την κουμπάρα της, Υβόννη Μπόσνιακ;
Media

Μαρία Μπεκατώρου: Θα ήθελε να παρουσιάσει μια εκπομπή με την κουμπάρα της, Υβόννη Μπόσνιακ;

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε τόσο για τα προσωπικά, όσο και για τα επαγγελματικά της!

Η Μαρία Μπεκατώρου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις ωραίες στιγμές που έζησε τη χρονιά που μας πέρασε, στο γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, όπου ήταν κουμπάρα αλλά και στο αν θα ήθελε να παρουσιάσει μια εκπομπή με την κουμπάρα της!

Οι μέρες αυτές εκτός από χαράς, είναι και μέρες απολογισμού του έτους. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, τι θα θυμάσαι με μεγαλύτερη χαρά; Και θέλω να μου πεις και αν υπήρξε κάτι που σε στενοχώρησε ιδιαίτερα...
«Αυτές τις μέρες, λοιπόν, εγώ για άλλη μια φορά μπορώ και γελάω και αγκαλιάζω τους ανθρώπους που αγαπώ. Και γι' αυτό νιώθω ευγνωμοσύνη, όταν μάλιστα ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που είναι δυστυχισμένος για διάφορους λόγους. Εκτός από μία δύο στιγμές προσωπικές που μπορεί να στενοχωρήθηκα παραπάνω, η χρονιά μου είχε χαρά σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι η αγάπη, αυτή η μαγική ανιδιοτελής αγάπη του κόσμου, έχει μπει τόσο πολύ μέσα στη ζωή μου που με κάνει και πετάω από τη χαρά μου».
Ήσουν και κουμπάρα στον γάμο της χρονιάς, αυτόν του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ. Ποια ήταν η στιγμή που σε συγκίνησε περισσότερο;

«Ήταν η στιγμή που ο Αντώνης περίμενε αγκαλιά με την Ελένη μας την Υβόννη στη λίμνη, συνοδεία κανταδόρων από την πατρίδα μου την Κεφαλονιά, και η στιγμή που άλλαξα τις βέρες σε δύο ανθρώπους που αγαπιούνται αληθινά και είναι οικογένεια μου. Ήταν ένας γάμος γεμάτος αγάπη και πηγαία χαρ».
Το έχεις πει πολλές φορές, με την Υβόννη είστε φίλες από καρδιάς. Θα ήθελες κάποια στιγμή να μοιραστείτε το πλατό μιας εκπομπής;
«Χα χα! Άλλο η ζωή μας, άλλο η τηλεόραση. Νομίζω ότι θέλουμε να αφήσουμε τη σχέση μας ανεπηρέαστη και αναλλοίωτη. Η Υβόννη είναι η αδελφή μου, είναι η οικογένεια μου και αυτό δεν μεταφέρεται επαγγελματικά», είπε χαρακτηριστικά στο TV Έθνος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved