Η σκληρή απάντηση του πρώην συντρόφου της Ζουρνατζή: «Τα θυσιάζει όλα στον βωμό της δημοσιότητας»
Media

Η σκληρή απάντηση του πρώην συντρόφου της Ζουρνατζή: «Τα θυσιάζει όλα στον βωμό της δημοσιότητας»

Πάνε μόλις λίγες ημέρες από όταν η Σίσσυ Ζουρνατζή κατηγόρησε δημόσια τον σύντροφό της Χρήστο Γιάτσα για κακοποίηση. Μέσω του δικηγόρου του, Πασχάλη Παπαδόπουλου, ο πρώην σύντροφος της νεαρής κοπέλας την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Nomads 2, απαντάει με σκληρό τρόπο στις κατηγορίες. 

Μέσω της εφημερίδας Espresso ο δικηγόρος αρνείται όλες τις κατηγορίες και τις καταδικάζει.

«Όλα αυτά είναι απολύτως ψευδή και τα καταδικάζουμε. Θεωρούμε δύο τινά: πρώτα απ’ όλα, όπως έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη η κυρία Ζουρνατζή, τα θυσιάζει όλα στον βωμό της δημοσιότητας και της αυτοπροβολής, δηλαδή για τα likes, τα follows και όλα τα συναφή, σε μια εποχή που είναι λίγο πονηρή αναφορικά με την κακοποίηση των γυναικών… Θεωρώ, λοιπόν, ότι η κυρία βρήκε το κατάλληλο timing για να στραφεί εναντίον του συντρόφου της, σε μια φάση που ήθελε να πάρει λίγη δημοσιότητα διότι είχε ξεχαστεί μετά τη συμμετοχή της στο Nomads 2», είπε ο Π. Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι έχει αποδεικτικά στοιχεία όσων υποστηρίζει: «Στο τελευταίο μήνυμα που του έστειλε στις 8 Ιανουαρίου η κυρία Ζουρνατζή τού γράφει: “Σε αγαπάω! Να προσέχεις, αγάπη μου, καρδούλα μου…”. Η ανάρτηση περί κακοποίησης έγινε στις 9 Ιανουαρίου. Στις 5 Ιανουαρίου ήταν μαζί στα χιόνια και έκαναν κωλοτούμπες. Τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου χώρισαν. Δηλαδή, τη μία μέρα χώρισαν και την επομένη το έκανε αυτό για να τον εκδικηθεί, γιατί ο Χρήστος σε αυτά τα μηνύματα δεν απάντησε καθόλου και της είπε να φύγει από το σπίτι, στο οποίο έμεναν με τη μητέρα και την αδελφή του».

Επίσης συνεχίζει για τις κατηγορίες περί κακοποίησης: «Δεν υπήρχε κάποιος σφοδρός τσακωμός. Άλλωστε, έχουμε φωτογραφίες ακόμα και από την Πρωτοχρονιά που χορεύουν και περνάνε υπέροχα... Είχε φτάσει μια κατάσταση στο απροχώρητο, γιατί εκείνη δεν εργαζόταν, ζούσε παρασιτικά στο σπίτι της οικογένειας και κάπου εκεί ο Χρήστος πήρε την απόφαση να χωρίσουν. Ουσιαστικά ο Χρήστος τής είπε να χωρίσουν και εκείνη το δέχθηκε θεωρώντας ότι πλέον δεν πάει άλλο. Χωρίς να έχουμε περιστατικά βίας... Ο Χρήστος αρνείται κατηγορηματικά ότι οποιαδήποτε στιγμή την έχει χτυπήσει. Ποτέ δεν σήκωσε χέρι. Η κυρία Ζουρνατζή λέει ότι από τη δεύτερη εβδομάδα τη χτυπούσε. Κι εγώ αναρωτιέμαι: αν κάποιος σε χτυπούσε από τη δεύτερη εβδομάδα, φτάνεις στους 10 μήνες για να του κάνεις δημόσια πρόταση γάμου στο Nomads 2; Μήπως κι αυτό ήταν για λόγους εντυπωσιασμού;» διερωτάται ο γνωστός δικηγόρος.

Ο Π. Παπαδόπουλος κατέληξε: «Έχει χάσει τον πατέρα του στην εφηβεία. Μεγάλωσε με τη μητέρα του και τη μεγαλύτερη αδελφή του. Συνεπώς, όπως αντιλαμβάνεστε, τρέφει έναν ιδιαίτερο σεβασμό και αγάπη απέναντι στις γυναίκες».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved