«Μην ψαρώνεις»: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά τoυ Ant1;
Media

«Μην ψαρώνεις»: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά τoυ Ant1;

Η νέα κωμική σειρά «Μην ψαρώνεις» με τη Μαρία Λεκάκη και τον Θοδωρή Αθερίδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έρχεται στον ΑΝΤ1!

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Πιέρρος Ανδρακάκος ενώ το σενάριο υπογράφει ο Άγγελος Χασάπογλου.

Αυτή είναι πλούσια. Πολύ πλούσια. Ζει σε μια έπαυλη, με υπηρετικό προσωπικό, σοφέρ και τεράστιο κήπο. Αυτός πάλι όχι. Ζει μια κανονική ζωή, σε ένα κανονικό σπίτι χωρίς να του λείπει τίποτε. Αυτή πηγαίνει σε φιλανθρωπικά γκαλά, αυτός πουλάει ψάρια. Όταν αυτή θα χάσει τα πάντα και αναγκαστεί να μετακομίσει στην ίδια γειτονιά με εκείνον, οι δύο κόσμοι τους θα συγκρουστούν…

Αυτή είναι η Σάντυ Αγραφιώτη (Μαρία Λεκάκη), μία γυναίκα που δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή της και ζει μέσα στα πλούτη και την πολυτέλεια. Μία ημέρα, όμως, χάνει τα πάντα και η παραμυθένια της ζωή αρχίζει να μοιάζει με εφιάλτη, αφού ο σύζυγός της την εγκαταλείπει και διαφεύγει στο εξωτερικό αφήνοντας πίσω του μόνο χρέη. Από τη μία στιγμή στην άλλη, η Σάντυ χάνει τα πάντα. Αναγκάζεται να εγκαταλείψει την παλιά της ζωή και μαζί με τις τρεις κόρες της και τη μητέρα της μετακομίζουν σε μία φτωχογειτονιά. Εκεί, η Σάντυ ανακαλύπτει έναν νέο κόσμο που θα της αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει τα πάντα όταν γύρω της υπάρχει αγάπη.

Αυτός είναι ο Μανώλης Αραποστάθης (Θοδωρής Αθερίδης), ένας άνδρας που ποτέ δεν φοβήθηκε τη ζωή και δεν έπαψε να εργάζεται σκληρά στην ψαραγορά και να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των συναδέρφων του. Δεν είναι τυχαίο που στην ψαραγορά τον φωνάζουν «καρχαριομάχο». Από τότε που έχασε τη γυναίκα του δεν ξαναπαντρεύτηκε, αφού προτεραιότητά του είναι μόνο τα παιδιά του. Η ζωή όμως έχει άλλα σχέδια για εκείνον.

Η συνάντηση της Σάντυ και του Μανώλη θα είναι επεισοδιακή. Μία λάθος όπισθεν θα αλλάξει τις ζωές τους αλλά και τις ζωές των παιδιών τους για πάντα. Θα μπορέσουν, άραγε, αυτοί οι δύο κόσμοι να συνυπάρξουν;

Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 θα μας υπενθυμίσει πως ό,τι κι αν συμβεί, η ζωή είναι ωραία. Γι’ αυτό, «Μην Ψαρώνεις».
Πρεμιέρα Τετάρτη 16 Ιανουάριου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved