Χρυσές Σφαίρες: Όλοι οι βραβευμένοι σταρ έρχονται φέτος στην οθόνη σου!
Media

Χρυσές Σφαίρες: Όλοι οι βραβευμένοι σταρ έρχονται φέτος στην οθόνη σου!

Μπορεί να μην πρόλαβες να παρακολουθήσεις τις Χρυσές Σφαίρες 2019, αποκλειστικά από τη Nova, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι φρόντισες να ενημερωθείς για τις απαστράπτουσες παρουσίες που εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί τη βραδιά της απονομής, για όλες τις… αποτυχημένες στιλιστικές επιλογές και φυσικά, για τους μεγάλους νικητές της βραδιάς!

Εκείνο που ενδεχομένως δεν έμαθες, όμως, είναι ότι φέτος θα έχεις την ευκαιρία να δεις και να απολαύσεις τους αγαπημένους σου σταρ και τις βραβευμένες ταινίες και σειρές της 76ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Χρυσής Σφαίρας από την άνεση του σπιτιού σου!

Η Glenn Close, η Lady Gaga, ο Bradley Cooper, ο Christian Bale, η Olivia Colman, η Emma Stone, η Rachel Weisz, ο Viggo Mortensen, ο Rami Malek, η Regina King και η KiKi Layne. Όλοι θα περάσουν από την οθόνη σου φέτος.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που αναζητάς ποιο βραβευμένο έργο και φυσικά ποια σειρά αξίζει να παρακολουθήσεις αυτή τη χρονιά, σίγουρα καλό είναι να επιλέξεις τα παρακάτω. Διότι και τα βραβεία τους κέρδισαν στις Χρυσές Σφαίρες 2019 και θα τα δεις φέτος σε Α’ Προβολή.

Δες, λοιπόν, τη λίστα και προετοιμάσου καταλλήλως για κάθε πρεμιέρα που μπορείς να απολαύσεις στη Nova!

2

Οι βραβευμένες ταινίες που θα απολαύσεις φέτος

Bohemian Rhapsody: Αν θέλεις να μάθεις τα πάντα για τους Queen και ειδικότερα για τη ζωή του τραγουδιστή του θρυλικού ροκ συγκροτήματος, Freddie Mercury, τότε σίγουρα πρέπει να απολαύσεις τον Rami Malek σε αυτή την ταινία! Ένας ακόμη λόγος είναι ότι το «Bohemian Rhapsody» αναδείχθηκε φέτος η καλύτερη ταινία στην κατηγορία «Δράμα», ενώ ο ταλαντούχος πρωταγωνιστής της κέρδισε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου στην ίδια κατηγορία!

Green Book: Αυτό το «Πράσινο Βιβλίο» πρέπει να το ανοίξεις και να το δεις φέτος! Και αυτό διότι η ταινία στη οποία πρωταγωνιστεί ο Viggo Mortensen είναι βασισμένη σε μία αληθινή ιστορία και στην τελετή απονομής των γνωστών κινηματογραφικών και τηλεοπτικών βραβείων, απέσπασε συνολικά τρία βραβεία στις κυριότερες κατηγορίες: Καλύτερης Ταινίας Κωμωδία ή Μιούζικαλ, Β' Ανδρικού Ρόλου (Mahershala Ali) και σεναρίου! Σίγουρα είναι «δυνατή»!

The Wife: Γιατί να δεις φέτος το «The Wife»; Διότι έχει μία πλοκή που θα σε «αγγίξει» και γιατί στην ταινία αυτή, η αγαπημένη σου Glenn Close είναι απλώς καθηλωτική. Αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος που στις Χρυσές Σφαίρες 2019 κέρδισε το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου στην κατηγορία «Δράμα» στην ταινία.

3

If Beale Street Could Talk: Αν θέλεις να παρακολουθήσεις φέτος μια επική ταινία αγάπης γεμάτη ένταση, τότε μην χάσεις το «If Beale Street Could Talk». Η Regina King -η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία- απέσπασε το βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου και όχι άδικα!

Vice: Ο Δεύτερος στην Ιεραρχία: Αν «τρελαίνεσαι» απλώς διαβάζοντας το όνομα του Christian Bale, σίγουρα πρέπει να δεις την νέα του ταινία. Το «Vice: Ο Δεύτερος στην Ιεραρχία» του χάρισε το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου στην κατηγορία Κωμωδία ή Μιούζικαλ στις Χρυσές Σφαίρες. Φυσικά, δεν εκπλήσσεσαι αφού ξέρεις τι ταλέντο είναι ο Christian!

The Favourite: Την περιμένεις με ανυπομονησία αυτή την ταινία και όχι άδικα. Διότι πέρα από το ότι έχεις διαβάσει πως είναι εξαιρετική, την έχει σκηνοθετήσει ο Έλληνας Γιώργος Λάνθιμος και σε αυτή πρωταγωνιστούν διάσημοι σταρ όπως η Olivia Colman, η Emma Stone και η Rachel Weisz. Μάλιστα, στις Χρυσές Σφαίρες η Olivia Colman κέρδισε το βραβείο Α' Γυναικείου ρόλου για την «Ευνοούμενη» του Λάνθιμου!

4

Ένα Αστέρι Γεννιέται: Αν θαυμάζεις την εκκεντρική Lady Gaga και θέλεις να μάθεις τι συνέβη όταν μία νεαρή τραγουδίστρια ερωτεύτηκε έναν αλκοολικό «αστέρα» της ροκ-κάντρι μουσικής, τότε αυτή την ιστορία δεν πρέπει να τη χάσεις. Η διάσημη σταρ πρωταγωνιστεί μαζί με τον άκρως γοητευτικό Bradley Cooper σε μία ταινία γεμάτη μουσική η οποία απέσπασε, μάλιστα, το βραβείο Τραγουδιού στις Χρυσές Σφαίρες 2019! «A Star is Born», αυτό είναι σίγουρο!

Spider-Man: Into the Spider-Verse: Είτε λατρεύεις τα animation είτε όχι, το σίγουρο είναι πως αυτή η ταινία θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Κέρδισε, άλλωστε, το βραβείο Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων στις Χρυσές Σφαίρες!

5

Οι κορυφαίες σειρές που θα παρακολουθήσεις

Όσον αφορά στις κορυφαίες σειρές της σεζόν, στα δικά μας «must» περιλαμβάνονται δύο ακόμη σειρές που «σάρωσαν» -επίσης- στα βραβεία και τις οποίες θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις φέτος από το σπίτι σου!

Ο λόγος για τη μίνι σειρά «A Very English Scandal» για την οποία ο Ben Whishaw κέρδισε βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου και τη σειρά «Sharp Objects» της HBO -για την οποία η αγαπημένη μας Patricia Clarkson βραβεύτηκε για την αντίστοιχη γυναικεία κατηγορία!

6

Φέτος, λοιπόν, τα νέα για εσένα που είσαι σινεφίλ είναι πολύ καλά διότι οι ταινίες -αλλά και οι σειρές- που «σάρωσαν» στις Χρυσές Σφαίρες έρχονται και κάνουν πρεμιέρα φέτος από τη Nova! Για να είμαστε ειλικρινείς, μάλιστα, φαίνεται πως ο μεγάλος πρωταγωνιστής στις φετινές Χρυσές Σφαίρες ήταν η ίδια η Nova! Είναι σίγουρα εντυπωσιακό το γεγονός ότι απέσπασε βραβεία σε 11 από τις 14 κινηματογραφικές κατηγορίες σε ταινίες που θα προβληθούν αποκλειστικά στη Nova!

Φτιάξε, λοιπόν, ποπ κορν και ετοιμάσου να απολαύσεις όλους τους αγαπημένους σου σταρ στην οθόνη σου, είτε σε Α’ προβολή είτε όποτε θέλεις, με Nova On Demand!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved