Το «Κάρμα» επιστρέφει...
Media

Το «Κάρμα» επιστρέφει...

Το "Κάρμα" έρχεται να γράψει το τέλος μιας συγκλονιστικής ιστορίας από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στον Ant1 και από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στην ιστοσελίδα του σταθμού.

Το Κάρμα έρχεται να σημαδέψει τις ζωές όλων των ηρώων στα 5 τελευταία επεισόδια της σειράς από την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου στην τηλεόραση του Ant1, ενώ λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, επιστρέφει αυτή την Παρασκευή με δύο επεισόδια που θα δώσουν πολλές απαντήσεις…

Προηγουμένως όμως, μπορείτε να τα δείτε σε avante premiere στην ιστοσελίδα του σταθμού την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου (1ο επεισόδιο) και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου (2ο επεισόδιο) στις 15:00 μ.μ. Για όσους αγωνιούν να μάθουν τις εξελίξεις νωρίτερα, το Κάρμα θα «παίζει» πρώτα... διαδικτυακά κάθε Τετάρτη στις 15:00 μέχρι την ολοκλήρωση της σειράς.

Η αναμονή για την απαγωγή του μικρού Στέφανου μεγαλώνει ώρα με την ώρα… Η αγωνία για την τύχη του Άγγελου κορυφώνεται… Δυο γυναίκες ζουν το μεγαλύτερο δράμα της ζωής τους. Σμαράγδα και Αθηνά θα βρεθούν ενωμένες απέναντι στις αποφάσεις της μοίρας.

Ό,τι έχει μείνει αναπάντητο, θα κριθεί τώρα. Στα τελευταία επεισόδια οι εξελίξεις είναι καθοριστικές και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Παράλληλα, νέα πρόσωπα αλλά και πρόσωπα από το παρελθόν πυροδοτούν καθοριστικές εξελίξεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved