Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Περνάω καλά με την κωμωδία επειδή και οι άλλοι περνούν καλά»
Media

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Περνάω καλά με την κωμωδία επειδή και οι άλλοι περνούν καλά»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει μπει στις καρδιές του κοινού και για 3η συνεχή σεζόν μας χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου μέσα από τη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Ο ηθοποιός μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Mytv, αποκαλύπτει αν θα έλεγε το «ναι» σε έναν ακόμη κύκλο αλλά και αν τον έχουν κουράσει αυτές οι συνθήκες του καθημερινού σίριαλ.

Θα έλεγες «ναι» σε έναν 4ο κύκλο της σειράς; «Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα! Σε περίπτωση που είχαμε από πριν καλά σενάρια με ενδιαφέρουσες ιστορίες, δεν θα έλεγα «όχι». Αλλά ήδη έχουν γραφτεί κοντά στα 500 επεισόδια, οπότε είναι λίγο δύσκολο για τους σεναριογράφους να συνεχιστεί η σειρά με τον ίδιο ρυθμό»

Οι συνθήκες του καθημερινού σίριαλ σε έχουν κουράσει;

«Όχι, μωρέ. Και σε ένα άλλο σίριαλ να πας, πάλι δεν θα έχεις γυρίσματα; Απλά αλλάζεις τον χαρακτήρα και τους συνεργάτες. Ίσα ίσα, όταν είσαι σε μία ομάδα εδώ και τόσα χρόνια, αυτοματοποιούνταν πολλά πράγματα. Δεν χρειάζεται να συστηθείς, έχεις βρει τους κώδικες. Αυτό σε κάποιες φάσεις είναι καλό και σε κάποιες άλλες κακό, γιατί μπορεί να βαλτώσει το πράγμα. Είναι, λοιπόν, λίγο... δίκοπο μαχαίρι, αλλά σου παρέχει μια ασφάλεια»

Γιατί αγαπάς την κωμωδία;
«Δεν είναι το θέμα ότι την αγαπάω. Περνάω καλά με την κωμωδία επειδή και οι άλλοι περνούν καλά!», λέει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved