Master Chef: Όσα είπαν οι κριτές για το φετινό show «Στη Φωλιά των Κου Κου»
Media

Master Chef: Όσα είπαν οι κριτές για το φετινό show «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Πρεμιέρα απόψε για τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star!

O Σωτηρής Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνάντησαν την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και μίλησαν για τον νέο κύκλο του Master Chef !

O Λεωνίδας Κουτσόπουλες είπε ότι «όσοι ήρθαν έχουν συνειδητοποιήσει ότι το φετινό Master Chef είναι συνέχεια του προηγούμενου, οπότε ήρθαν με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς προσέθεσε ότι «ξεκινάνε με πιο δύσκολες δοκιμασίες (συγκριτικά με τον προηγούμενο κύκλο), για να καταλάβουν οι διαγωνιζόμενοι ότι τελείωσε το Master Chef 2 και ξεκινάει το Master Chef 3».

Σε άλλο σημείο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τόνισε ότι η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και η επιλογή των διαγωνιζόμενων έγινε με διαφορετικό κίνητρο. Ακόμη, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες ανθρώπων!

Μίλησαν ακόμη και για τη μεταξύ τους σχέση και πως έχει εξελιχθεί!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δηλώνει πως έχουν έρθει πιο κοντά και γνωρίζουν ο ένας τον άλλον καλύτερα πια, ενώ δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι έχουν θέμα και με το…make up αφού «κλαίνε από τα γέλια».

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος ήταν λιγομίλητος συγκριτικά με τους άλλους δύο, μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε ότι κάθε φορά που πηγαίνουν καλεσμένοι στην εκπομπή του ασκούν bullying γι' αυτά που λέει, ενώ ξεκαθάρισε ότι παρόλο που έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είναι ο πιο αυστηρός, στην πραγματικότητα ο πιο αυστηεός είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος!

Δείτε τα όσα είπαν «Στη φωλιά των Κου Κου»



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved