Νέες θέσεις µάχης και ιστορικές ανακατατάξεις στη prime time ενόψει Survivor! Τι αλλάζει στα κανάλια
Media

Νέες θέσεις µάχης και ιστορικές ανακατατάξεις στη prime time ενόψει Survivor! Τι αλλάζει στα κανάλια

Με νέες θέσεις µάχης, ιστορικές ανακατατάξεις και προσεκτικά σχεδιασµένη στρατηγική µπαίνουν οι τηλεοπτικοί σταθµοί στη µάχη της prime time, στο δεύτερο µισό της σεζόν.

Την τράπουλα, σύμφωνα με τη Realnews, ανακατεύει ο ΣΚΑΪ, που υπέκυψε στις απαιτήσεις του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί και µετέθεσε το «Survivor Ελλάδα-Τουρκία» το Σάββατο έως την Τετάρτη (πέντε επεισόδια την εβδοµάδα), αντί για Κυριακή µε Πέµπτη, αρχής γενοµένης από τις 2 Φεβρουαρίου.

Η µετάθεση του ριάλιτι περιπέτειας έγινε προκειµένου η µετάδοση κάθε επεισοδίου στον ΣΚΑΪ να συµπίπτει µε τη µετάδοση του ίδιου επεισοδίου στην Τουρκία, ώστε να µην υπάρξουν διαρροές. Ιδιαίτερα κρίσιµο για να αποφευχθούν τα spoiler είναι το επεισόδιο του Σαββάτου, καθώς σε αυτό θα πραγµατοποιείται η αποχώρηση, που, όπως και τα υπόλοιπα επεισόδια, θα µεταδίδεται ταυτόχρονα στις δύο πλευρές του Αιγαίου.

Με δάκτυλο... Τουρκίας ήρθε και η παράπλευρη «απώλεια» της µετάθεσης του Σπύρου Παπαδόπουλου. Επειτα από 15 συναπτά έτη (και αλλαγή τριών καναλιών) στην prime time του Σαββάτου, το «Στην υγειά µας» προσγειώνεται το βράδυ της Παρασκευής λόγω... Ατζούν. Στο Φάληρο υπεραµύνονται της απόφασης να µετακινήσουν το «Στην υγειά µας» λέγοντας ότι θα αυξήσει συνολικά τα ποσοστά του σταθµού, καθώς ενισχύεται µια ακόµα ηµέρα.

Το «Survivor Ελλάδα-Τουρκία» είναι «παρόν» στο πρόγραµµα του ΣΚΑΪ συνολικά 7 ηµέρες! Οπως αποφασίστηκε, παρότι το ριάλιτι θα µεταδίδεται Σάββατο µε Τετάρτη, η εκποµπή «Survivor Panorama» µε την Μπάγια Αντωνοπούλου θα παραµείνει στο καθηµερινό πρόγραµµα (∆ευτέρα µε Παρασκευή) στις 15:00.

Με... ορεκτικό ξεκίνησε το Star τη µετάδοση του «MasterChef» την περασμένη Δευτέρα. Για τις πρώτες τρεις εβδοµάδες, το µαγειρικό ριάλιτι, που θα διανύει τη φάση των οντισιόν, θα µεταδίδεται κάθε ∆ευτέρα και Τρίτη, ενώ στη συνέχεια η... δοσολογία θα τριπλασιαστεί.

Αφότου ενταχθεί και το «Survivor» στον ανταγωνισµό της prime time, το «MasterChef» θα «γκαζώσει» µε 6 επεισόδια την εβδοµάδα, εκ των οποίων τα πέντε στην prime time (∆ευτέρα µε Παρασκευή) και ένα, το «Master class» το απόγευµα της Κυριακής. Μικρές αλλαγές για τον Alpha από αύριο, καθώς επιστρέφουν σε διπλά επεισόδια το «Τατουάζ» αλλά και τα νέα επεισόδια για το «Μην αρχίζεις τη µουρµούρα» και το «Σόι σου».

∆ύο επεισόδια την εβδοµάδα θα έχει προσεχώς και το «Μην ψαρώνεις» στον ΑΝΤ1 (κάθε Τετάρτη και Πέµπτη), ενώ το «Υοur face sounds familiar» θα λάβει θέση µάχης κάθε Κυριακή. Η µετάθεση του «Στην υγειά µας» κάθε Παρασκευή προκαλεί στάση αναµονής στο Open, που θα περιµένει το νέο περιβάλλον που διαµορφώνεται προτού οριστικοποιήσει ότι το «X-Factor» µε τη ∆έσποινα Βανδή θα βγαίνει ζωντανά κάθε Παρασκευή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved