Τάσος Παλαντζίδης: Το «Μην ψαρώνεις» είναι φτιαγμένο για μένα!
Media

Τάσος Παλαντζίδης: Το «Μην ψαρώνεις» είναι φτιαγμένο για μένα!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Τάσος Παλαντζίδης, μίλησε σε γνωστή εφημερίδα για τον ρόλο του στη σειρά «Μην ψαρώνεις».

«Ψάρωσαν» οι τηλεοπτικοί αντίπαλοι της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις», καθώς στην πρεμιέρα της -την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου- κατέγραψε στη ζώνη μετάδοσής της το υψηλότερο με διαφορά μερίδιο τηλεθέασης, 25,5%, στο δυναμικό κοινό 18-54!

Στη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1, ο Τάσος Παλαντζίδης συμπράττει για πρώτη φορά καλλιτεχνικά με τη Μαρία Ιωαννίδου, η οποία, σύμφωνα με το σενάριο, θα τον χρησιμοποιήσει.
«Είναι αλήθεια αυτό και μπορώ να πω ότι η κυρία Ιωαννίδου -αν και πρώτη φορά συνεργάζομαι μαζί της- είναι καλή πασαδόρος, όπως λέμε εμείς οι ηθοποιοί, και πολύ θετική ως συνεργάτις.
Όχι μόνο η κυρία Ιωαννίδου, αλλά και οι υπόλοιποι συνεργάτες της παραγωγής. Απλώς μαζί της έχω τις πιο πολλές σκηνές. Το σενάριο της σειράς μίλησε μέσα μου και δεν χρειάστηκε να δουλέψω πολύ με τον ρόλο. Διαβάζοντας το σενάριο, έχω δει πράγματα που θα έλεγα ότι είναι μέσα μου... Είναι φτιαγμένα για μένα».

Κι ενώ τηλεοπτικά μπορεί να απείχε επί σειράν ετών, θεατρικά και κινηματογραφικά δεν έλειψε από το κοινό του. Σε ό,τι αφορά τη μεγάλη οθόνη, μάλιστα, ετοιμάζει δύο νέες παραγωγές μετά την ταινία «Bachelor 3», όπου συμμετείχε.
«Η μία είναι φιλμ βασισμένο στο βιβλίο της Ευγενίας Φακίνου Για να δει τη θάλασσα, που αναμένεται να βγει μέσα στο 2019.
Ο ρόλος μου σε αυτό είναι ένας πλανόδιος ζωγράφος. Δεν μπορώ όμως να πω κάτι περισσότερο ακόμα, για να μην αποκαλύψω την ιστορία».
Όσο για το δεύτερο πρότζεκτ, είναι μια ταινία με θέμα τον Πόντο, όπου θα κρατήσει πρωταγωνιστικό ρόλο και -όπως είπε- πρόκειται για μια από τις ακριβότερες παραγωγές που έχουν γίνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved