Η αθλητική ενημέρωση του Σαββατοκύριακου στο OPEN - Οι καλεσμένοι και όλα όσα θα δούμε!
Media

Η αθλητική ενημέρωση του Σαββατοκύριακου στο OPEN - Οι καλεσμένοι και όλα όσα θα δούμε!

Η συγκλονιστική πορεία του Τσιτσιπά, όλες οι μεγάλες φάσεις, οι σημαντικότερες στιγμές της αγωνιστικής, καθώς και πολλές συνεντεύξεις από αγαπημένους αθλητές θα είναι στο Open Sport και στο Total Football αυτό το Σαββατοκύριακο στο OPEN.

Αυτή την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 23:00, ο Ντέμης Νικολαϊδης υποδέχεται στο στούντιο του Total Football τον αρχηγό του Πανιώνιου και πρόεδρο του ΠΣΑΠ, Παναγιώτη Κόρμπο και τον υπεύθυνο σκάουτινγκ του ΟΦΗ και πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Μάρκο.

Μαζί με τον Κώστα Κατσουράνη, τον Τάσο Κάκο και τον Αλέξη Σπυρόπουλο σχολιάζουν και αναλύουν την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.
Όλα τα γκολ της 18η αγωνιστικής, ρεπορτάζ και αποκλειστικές δηλώσεις από τα γήπεδα της Super League, όλες οι εξελίξεις από το μεταγραφικό μέτωπο και βέβαια πολλά γκολ από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αυτή την Κυριακή στο Total Football.
Την προσεχή εβδομάδα, εκτάκτως, το Total Football θα προβληθεί και την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 23:00 λόγω της εμβόλιμης διεξαγωγής της 15ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί πριν τις γιορτές.
Η απίθανη πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά ως τα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open και η ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αρχηγό της μίας από τις δύο ομάδες του All Star Game είναι τα κεντρικά θέματα του Open Sport με τον Μανώλη Σφακάκη, αυτό το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 12:50 το μεσημέρι. Ο Μιχάλης Τσίγκρης παρουσιάζει τα highlights από το ντέρμπι Αρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας και όλα τα γκολ από τα σημαντικά ματς της εβδομάδας στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο Γρηγόρης Ποζιός αναλύει το πρόγραμμα των τελευταίων 10 αγωνιστικών της Ευρωλίγκας και τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρώτη τετράδα και του Παναθηναϊκού για μία θέση στα πλέι οφ. Ο Γιώργος Τσαντάκης παρουσιάζει άγνωστες πτυχές από την τραγική ιστορία του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Εμιλιάνο Σάλα, που συνεχίζει να αγνοείται μετά την εξαφάνιση του αεροπλάνου που τον μετέφερε στο Κάρντιφ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved