Οι ερωτικές σκηνές με τον Συσσοβίτη και η παραδοχή: «Στην αρχή φοβόμουν αυτή τη συνεργασία»
Media

Οι ερωτικές σκηνές με τον Συσσοβίτη και η παραδοχή: «Στην αρχή φοβόμουν αυτή τη συνεργασία»

Πρωταγωνιστεί με τον Αλέκο Συσσοβίτη στη σειρά Πρίγκιπας της Φωτιάς και μιλάει για αυτή τη συνεργασία... 

Ο λόγος για τη Σοφία Μανωλάκου η οποία αποκάλυψε πως στην αρχή είχε ενδοιασμούς για τη συνεργασία με τον γνωστό ηθοποιό. Διαβάστε τι δήλωσε...

Πώς είναι η μέχρι τώρα εμπειρία σας από τα γυρίσματα της σειράς του Open «Ο πρίγκιπας της φωτιάς;»

Φέτος θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που συμμετέχω σε μια τόσο καλή δουλειά. Εκτός αυτού, περνάμε πολύ ωραία. Είμαστε μια δεμένη ομάδα και πραγματικά χαιρόμαστε όταν είναι να πάμε για γύρισμα.

Είστε ικανοποιημένη από τη συνεργασία που έχετε με τον παρτενέρ σας, Αλέκο Συσσοβίτη;

Θα σας πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Στην αρχή φοβόμουν αυτή τη συνεργασία λόγω του ότι είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός και πίστευα ότι δεν θα είναι τόσο συνεργάσιμος. Με διέψευσε 100%, μια και είναι από τις πιο ωραίες συνεργασίες που έχω κάνει. Υπάρχει σεβασμός. Και για μένα αυτό είναι το βασικό στη δουλειά μας. Επιπλέον μου δίνει πολύ χώρο όταν παίζουμε. Με βοηθάει και νιώθω πολύ τυχερή που είμαι μαζί του.

Σας δυσκόλεψαν οι ερωτικές σκηνές;

Δεν με δυσκόλεψαν καθόλου γιατί ο Αλέκος ενεργεί με πολλή διακριτικότητα. Ενώ με την ίδια διακριτικότητα ενήργησαν στις συγκεκριμένες σκηνές και ο σκηνοθέτης αλλά και όλα τα παιδιά του συνεργείου. Οι σκηνές που μας δυσκόλεψαν είναι κάποιες που δεν έχουν παιχθεί ακόμα και είναι σκηνές ξυλοδαρμού, στις οποίες είχε πολλή πλάκα, μια και όταν τις γυρνούσαμε, ο Αλέκος με ρωτούσε συνεχώς αν με πόνεσε.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved