Αλέξης Γεωργούλης: Ο ρόλος του κριτή στο YFSF και ο ντόρος της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης»
Media

Αλέξης Γεωργούλης: Ο ρόλος του κριτή στο YFSF και ο ντόρος της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης»

Ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος είναι κριτής στο «Your face sounds familiar» και έχει ήδη ξεκινήσει και πρόβες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» μιλά για την πρώτη αντίδρασή του όταν του προτάθηκε να είναι κριτής στο σόου μεταμφιέσεων αλλά και τον θόρυβο που προηγήθηκε σε σχέση με την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης».

-Όταν σου προτάθηκε ο ρόλος του κριτή στο «YFSF», ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση;

Ήθελα να επεξεργαστώ λίγο την αίσθηση αυτής της εκπομπής. Νομίζω ότι δεν είμαι καλός κριτής με την έννοια του «κρίνω κάποιον ώστε να τον βοηθήσω να γίνει καλύτερος». Είμαι πιο κοντά στην άποψη ότι αν κάτι το βλέπεις με καλή ματιά, το βλέπεις καλό, και αν το βλέπεις επικριτικά, το βλέπεις άσχημο. Στο συγκεκριμένο show δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού, είναι μια παρέα που θέλει να περάσει όμορφα, να περάσουμε όλοι ευχάριστα, οπότε μου αρέσει πολύ. Μπόρεσα να δω τον εαυτό μου να κάνει κάτι μέσα σε αυτό.

-Σε πείραξε ο θόρυβος που προηγήθηκε σε σχέση με την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης», την αλλαγή πλάνων και τη μεγάλη παρεξήγηση ή το είδες με άλλη ματιά;

«Για μένα είναι ως μη γενόμενο, γιατί την περίοδο που γινόντουσαν όλα αυτά βρισκόμουν στην Αγγλία για γυρίσματα. Δεν ήξερα τι συμβαίνει στην Ελλάδα, ήμουν πολύ συγκεντρωμένος σε αυτό που έκανα. Δεν με επηρέασε καν ψυχολογικά, έτσι ώστε να σκεφτώ: «Ωχ, τι πάω να κάνω εγώ τώρα εκει;». Πολύ απλά μου έγινε μία μεμονωμένη πρόταση, δίχως παράπλευρες πτυχές.» είπε ο ηθοποιός χαρακτηριστικά στο περιοδικό Gala!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved