Μαρία Κίτσου: Η συνεργασία με τον Κοκκινόπουλο, το bullying και το έργο ουσίας της τηλεόρασης
Media

Μαρία Κίτσου: Η συνεργασία με τον Κοκκινόπουλο, το bullying και το έργο ουσίας της τηλεόρασης

Η Μαρία Κίτσου η οποία πρόσφατα έπαιξε σε ένα επεισόδιο της σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου "Ου Φονεύσεις" μιλάει για το έργο ουσίας που μπορεί να επιτελέσει η τηλεόραση

Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξή της...

Πάμε και στην τηλεόραση. Εκανες πρόσφατα ένα δυνατό επεισόδιο στο «Ου φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου, που άρεσε και συζητήθηκε πολύ για το ευαίσθητο θέμα του.

Απολαμβάνω πάντα τη συνεργασία μου με τον Πάνο, που είναι κορυφαίος στο είδος του. Επαιξα, λοιπόν, μια κοπέλα που είχε ενδώσει στην έντονη επιθυμία του συντρόφου της να φωτογραφίσει και να βιντεοσκοπήσει ερωτικές περιπτύξεις τους και που στη συνέχεια έπεσε θύμα εκβιασμού του ότι θα τη διασύρει παντού αν δεν υπέκυπτε στις ορέξεις του. Ολη αυτή η πίεση την οδήγησε να βάλει τέλος στη ζωή της και αυτό βασίζεται σε αληθινή ιστορία, δυστυχώς. Είναι πολλά τα ανάλογα σκηνικά, είναι παντού γύρω μας το bullying και μέσα από τη σειρά ο Κοκκινόπουλος υπογραμμίζει σοφά πως τα όποια θύματα πρέπει να καταγγέλλουν όσα τους συμβαίνουν και να μην υποκύπτουν σε άθλιους εκβιασμούς. Κοίτα πόσα θύματα ρατσισμού και bullying υπάρχουν γύρω μας και πόσα δεν βγαίνουν στην επιφάνεια. Οταν γίνεται κάτι, πρέπει να καταγγέλλεται την ίδια στιγμή! Να πώς η τηλεόραση μπορεί να προσφέρει αληθινά έργο ουσίας.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved