Αλέξης Γεωργούλης: Θα δεχόταν να είναι διαγωνιζόμενος ή κριτής στο YFSF;
Media

Αλέξης Γεωργούλης: Θα δεχόταν να είναι διαγωνιζόμενος ή κριτής στο YFSF;

Ο Αλέξης Γεωργούλης φέτος βρίσκεται στη θέση του κριτή στο show του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familar» και εξηγεί πως προέκυψε η εν λόγω συνεργασία, αν το παρακολουθούσε στους προηγούμενους κύκλους, αλλά και αν θα δεχόταν να είναι διαγωνιζόμενος!

Για τις συνεργασίες με ΑΝΤ1 και θέατρο Παλλάς και αν τις επιδίωξε ή ήταν τυχαίο, απαντά:

Τυχαίο. Εγώ είχα σκοπό τον Φεβρουάριο να φύγω για την Αμερική. Με το που τελείωσα τα γυρίσματα για τη σειρά «The Dullers» στην οποία συμ¬μετέχω στην Αγγλία ήθελα να πάω στην Αμερική για να υποστηρίξω την τρίτη σεζόν. Κάνοντας όμως τους υπολογισμούς και βλέποντας ότι θα μπορούσα να μείνω παραπάνω στην Ελλάδα, προχώρησα σε μερικές συζη¬τήσεις για κάποιες δουλειάς. Αρχικά είχα συζητήσει για μία θεατρική παράσταση στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα, αλλά τελικά δεν υπήρχε χρονικό περιθώριο για πρόβες. Τώρα όμως που ξέρω ότι μπορώ να μείνω ως το Πάσχα, είπα να δω πώς θα αξιοποιήσω τον χρόνο. Μου λείπει πολύ το να δουλεύω στην Ελλάδα. Από μία συζήτησιν στον ΑΝΤΙ, μεταξύ άλλων που σκεφτόμαστε με το κανάλι, τελικά προέκυψε αυτό.

Σε ερώτηση για τον αν είχε δει την εκπομπή στο παρελθόν και αν του πρότεινα να είναι διαγωνιζόμενος αντί για κριτής. ο ίδιος απαντά στο περιοδικό GALΑ:

«Την είχα δει, αλλά λίγο - δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω πολλή τηλεόραση λόγω υποχρεώσεων. Είμαι λίγο νομάς... Είναι κάτι που θα με τρομοκρατούσε, γιατί η προσπάθεια και η ενέργεια που χρειάζεται να καταβάλουν οι διαγωνιζόμενοι είναι φοβερή. Το να φέρεις σε πέντε ημέρες το αποτέλεσμα που φέρνουν συνήθως απαιτεί πολλή δουλειά και μεγάλη αφοσίωση. Πραγματικά τους θαυμάζω όλους όχι μόνο για την ενέργεια, αλλά και για το θάρρος να παίξουν αυτό το στοίχημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved